Top persoonlijk advies

Theo luistert goed naar je wensen en speelt daar deskundig op in door een passend advies te geven

Leuke, gezellige medewerkers!!

Een gezellige winkel waar naar je wensen wordt geluisterd. Ze gaan op zoek naar hetgeen het beste bij jou past. Nemen echt de tijd onder het genot van een bakje koffie.

Uitstekende begeleiding theo

goed, snel

heb 2e hands fiets gekocht; goede afspraak over garantie

Conform afspraak, veel keuze, klantgericht en met vriendelijke 100% service

Al 10 tallen jaren klant bij Maxstein. Nog nooit teleurgesteld in kwaliteit of service. Geweldig bedrijf.

Helder fietsadvies en mooie producten

We zijn voor de aanschaf van 2 mtb’s bij Maxstein Ede belandt. In een adviesgesprek heeft Theo mij goed geïnformeerd over de opties voor een eerste mtb. We zijn voor 2 beginnerfietsen gegaan van Cube (prijsklasse 500-900. Met de levering hebben we erg veel geluk gehad (<3 weken). Door leveringsproblemen van alle fabrikanten is het leveringsproces soms wat onvoorspelbaar. Maxstein doet haar best om transparant te communiceren. Ik kom zeker terug bij Maxstein!

Zoals altijd weer prettig.

Zowel bij de aankoop van de fiets wordt er goed geluisterd naar de wensen en het budget. Bij het afleveren van de fiets is er aandacht voor het juist instellen van het zadel en het stuur. Direct een onderhoudsbeurt inplannen. En als er vragen zijn kun je altijd aankloppen.

Deskundige verkoper. Fiets aangepast aan gebruiker

Uitstekende service top bedrijf

Alles word super goed geregeld en heel erg één met de klant Super service super aanbod Hele mooie fijne winkel en heel vriendelijk personeel Die je ook goed alles vertellen en uitleggen

Nette zaak, wordt hard gewerkt, ben goed geholpen

2 mountain bikes gekocht, prettig contact, eerlijke prijs en netjes volgens de afspraken afgeleverd. Nog geen ervaring met service na aankoop.

Zeer tevreden!

Zoals altijd vriendelijk en vakkundig geholpen. Had binnen 4 mijn fiets al!

Goed advies en goede service

Om een keuze te maken mochten we meerdere soorten fietsen proberen. Ook een goede en duidelijke uitleg hoe het werkt en wat de voordelen zijn

Goed geholpen, ruime keuze

Zeer klantvriendelijk en veel keus op allerlei gebied.

Vlotte en deskundige hulp & advies

Prima geholpen

Uitstekend geadviseerd en service zoals service hoort te zijn.

Mijn 2e e-bike van Maxstein: opnieuw uitstekend geadviseerd en de fiets compleet volgens afspraak afgeleverd. Helemaal top!

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk en service gericht

Vriendelijk en vakkundig

Vriendelijk en vakkundig. En spullen op voorraad!

Altijd vriendelijk en servicegericht

Ik kom al jaren bij Maxstein en ben nog altijd erg tevreden. Iedereen is vriendelijk en de service is perfect.

Goede service, snelle levering, Ze denken mee en beiden goede opties waar jij op zoek naar bent. Aanrader!

Vriendelijk en deskundig geholpen

Goede service. Meer dan je mag verwachten.

vakkundige hulp, duidelijke uitleg en zeer klantvriendelijk!

3 jaar terug mijn eerste elektrische fiets gekocht, prima service en vakkundig geholpen met uitkiezen. Precies de juiste fiets voor mij! Nu deze fiets ingeruild en een andere uitgezocht, wederom goed geholpen. De auto hebben we weg kunnen doen, hoera!

Zoals altijd betrouwbaar en professioneel. Voor mij al 20 jaar!

Prachtige Koga E-bike, Snelle en goed service geleverd met de fiets.

Profesioneel en vriendelijk

Zeer goede voorlichting en begeleiding.

Onze ervering bij Maxstein kan alleen maar als positief worden omschreven. Zowelvoor het aankooptraject als het aflevertraject. Het instellen van de fietsen op de juistelichaams maat ging - door corona - digitaal en ook goed. Vriendelijk en met veel kennis van zaken. Kortom tot op heden alleen maar zeer goede ervaringen.