Prima en professioneel advies en afhandeling aanschaf e-Bike

Klantvriendelijk en professioneel. Aanrader.

Ik kom hier al jaren, vooral vanwege de prima service.

Ontzettend klantgericht

We zijn heel fijn geholpen met de nieuwe fiets voor onze zoon. Er waren vertragingen in levering vanuit de fabrikant. Ze hebben er echter alles aan gedaan om de fiets toch op zij. Verjaardag te kunnen leveren en het is gelukt !! Helemaal tevreden.

Zeer klantvriendelijk

Goede service en vlotte communicatie

Vriendelijke mensen en altijd vlot en correct geholpen

Mijn ervaring met Maxstein is uitstekend, goede service en vriendelijke medewerkers.

Top! 101% aanbevolen.

Snel geregeld en afgehandeld, incl. verzekering. Goed advies. Prima fiets. Indrukwekkende administratieve automatiseringsgraad. Hartelijk dank!

Helemaal fantasties

Vriendelijke personeel. Je wordt er fantastische geholpen. Zeker een aanrader.

Top service!!

Keurig geholpen nemen echt de tijd voor je!

wederom uitstekend geholpen door Theo, zowel qua advies als verdere afhandeling

Uitstekend!

Duidelijke uitleg , veel kennis

Voor het eerst een elektrische fiets gekocht, , superblij mee, prima service!

Fijne zaak met uiterst vriendelijke en deskundige medewerkers

Wat een fijne zaak is dit: veel keus uit een aantrekkelijk assortiment e-bikes en geholpen door deskundige en uiterst vriendelijke medewerkers die de tijd voor je nemen en met je meedenken.

super service

Goed advies en snelle goede levering

uitstekend

Een zaak waar ze luisteren naar je wensen. Ook zijn ze professioneel en geven ze perfect advies, voor mountenbikes en racefietsen.

Duidelijk en vlot

Mijn mail werd netjes en snel beantwoord. Ook de fietsdrager werd snel verzonden, 10 punten!

Hele goede service en er wordt écht de tijd voor je genomen.

Zie titel

Deskundig advies.

C

In een zin: "Geweldig".

Vriendelijke en duidelijke uitleg bij de koop van onze fiets.

Jullie hebben mij een prachtige fiets uitstekend afgewerkt afgeleverd

Zeer goede service Attente medewerkers Liefde voor fietsen

Voortreffelijk

Er was alle tijd voor de klant , goede voorlichting over verschillende fietsen. Testrit was ook geen probleem. Goede service al met al een aanrader.

gewoon goed vriendelijk en behulpzaam sevice top

Mijn ouders kochten al bij Maxtein , en ik ook. Ik zou er niets aan veranderen, super wat een klantvriendelijk bedrijf met een service top.

uitstekend

netjes en vriendelijk geholpen

Vakkundig, goede service

Ik ben al jaren klant, we worden altijd goed geholpen, er wordt voldoende tijd genomen om je te helpen. Goede service!!

Zeer duidelijke uitleg van een vriendelijke medewerker

Bij het uitleveren van onze Gazelle Paris C7+ HMB zeer fijn en vriendelijk geholpen door Drikus met duidelijke uitleg over het gebruik er van.

Aangenaam

Behulpzaam personnel. Vriendelijk. Professioneel. Hetwinkel heeft veel van de moderne fietsen. Prachtig.

Uitstekend advies en prettige omgang

Geholpen door Robert. Zeer prettige omgang, deskundig,rustig. Smeert niets aan is aangenaam commercieel. Kortom met zeer goed gevoel een mooie e-bike gekocht.