Super vriendelijk en deskundig geholpen! Helemaal tevreden.

Fietsdrager Uebler i21 opvouwbaar, kantelbaar voor 2 fietsen gekocht. Prijs vergeleken op internet maar niet goedkoper te krijgen. Goeie uitleg bij de auto voor de montage. Bedankt Theo!

Super goed!

Super goed rijd fijn

zeer klantvriendelijk

zowel bij de aanschaf als bij de aflevering, TOP!

nette behandeling

Heb ook nog wel bij concurrenten gekeken, maar het nette behandeling en het redelijke aanbod gaven de doorslag.

Geweldige service en uitleg

Ik ben al jaren klant bij Maxstein, en dat is niet zomaar natuurlijk Vriendelijk personeel, er wordt ruimschoots tijd voor je vrijgemaakt, goede uitleg, goed advies, geweldige service, er wordt aan afspraken gehouden, kortom een hele fijne zaak om daar met een gerust hart je fiets uit te zoeken. Niet voor niets zijn er ook al medewerkers jaren in dienst bij Maxstein!!

Uitstekende service en advies!

In mijn zoektocht naar een moeilijk te krijgen mountainbike, het perfecte exemplaar gevonden bij Maxstein tweewielers. Na goed en vooral eerlijk advies, met niet één maar twee mtb fietsen de winkel verlaten. Ook werd er hulp geboden bij het bevestigen aan de fietsdrager van de auto. We hebben al veel plezier gehad van onze fietsen. Met speciale dank aan Theo.

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, niet opdringerig.

De verkoper wist snel welke fietsen bij mij pasten, ik kreeg twee fietsen om te proberen. De fiets die ik koos is aangepast met een ander stuur. De verkoper was erg flexibel, ik ben toch geholpen, ookal had ik geen afspraak. De hele sfeer is vriendelijk. De mensen hebben echt verstand van fietsen.

Fijn persoonlijk contact en goede service

Toegankelijk en vriendelijk in het contact. Verder meedenkend en snelle service, ook na aankoop.

Super geholpen bij deze vestiging !!!

Ik ben geholpen door sander en dat was zeer geslaagd stond altijd voor mij klaar als ik vragen had en ben zeer tevreden met mijn nieuwe fiets. Zou iedereen aan raden om hier naar een fiets te kijken deze specialisten staan altijd voor u klaar en nemen de tijd en geven altijd duidelijk advies.

Perfect advies en uitmuntende service

Een tijdje geleden mijn nieuwe Cannondale mountainbike op mogen halen nadat Theo mij goed te woord had gestaan en alles over de fiets kon vertellen. Helaas na de eerste rit al schade gereden wat vervolgens op zaterdagavond!!! nog werd opgelost waardoor ik de volgende dag alweer kon rijden. Super bedankt voor de service mannen!

Je word er heel kundig en vriendelijke te woord gestaan en het afleveren van de fiets een dikke 10

Goede ontvangst en informatie gekregen.

Als prettig.

Bij Maxstein word je vriendelijk en vakkundig geholpen

Bij mijn zoektocht naar een geschikte Speed pedelec ben ik zeer goed begeleidt bij Maxstein. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en uiteindelijk na een paar fietsen een dagje geprobeerd te hebben heb ik mijn keuze weloverwogen kunnen maken. Een uitstekend service niveau, nog voor het kopen van een fiets! Ik geniet nu van mijn nieuwe aankoop en zal voor service en onderhoud zeker bij Maxstein blijven.

Heel deskundige en zeer vriendelijke medewerkers.

De medewerkers nemen alle tijd voor je, en zoeken samen met jou naar een passende en betaalbare oplossing.

Prima geholpen

Prima vorm gegeven aan mn wensen bij het kopen van een mtb. Bijzonder prettig vond ik de mogelijkheid de/een fiets te testen, meer dan een "blokje om".

Vriendelijk, flexibel en servicegericht

Een positieve ervaring met de aanschaf van mijn ebike. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de verwachte leverdatum, er werd precies uitgerekend welk frame bij mijn lengte past, ik kon een oude fiets inruilen en aangeven welk stuur en zadel ik graag wilde. Er werd tijd genomen om me vriendelijk en uitgebreid te helpen en instrueren. Kortom: top!

Fijn geholpen.

Goed advies en goede service!

Kom er al een aantal jaren, zegt genoeg

Altijd goede service, nemen alle tijd, ik zou zi zeggen, houden zo

perfect

goede voorlichting, vriendelijk geholpen

Geweldige service

Oplossingsgericht, klantvriendelijk, eerlijk en ... ben gewoon heel tevreden.

Goed advies voor het aankopen van een nieuwe fiets

Fijne service. En fijne afhandeling van de aankoop

Hebben erg veel kennis en nemen echt de tijd voor je. Vriendelijk. Geen probleem om met verschillende fietsen een proefrit te maken. Ik ben geholpen door Drikus.

Een zaak waar je goed en vriendelijk geholpen word.

Bij aanschaf van een e-bike zijn wij goed voorgelicht omtrent de diverse mogelijkheden.

Net en vriendelijk geholpen

We waren op zoek naar een kinderfiets voor onze zoon en vriendelijk snel en goed geholpen

Op prettig en professionele wijze mijn vragen omgezet naar maatadvies.

Uitstekend naar mijn vragen geluisterd en de juiste fiets en accessoires geadviseerd. Je voelt je als klant serieus genomen. Echte vakmensen. Dat geeft vertrouwen.