Nieuwe e-bike ontvangen en een uitstekende uitleg erbij gehad

Zeer aangenaam en solide uitleg gehad over hoe de e-bike gebruikt moet worden. Belangrijke tips hoe de accu werkt en bij vorst bewaard wordt.

Na 2 seizoenen te hebben getobd met mijn krakende nieuwe Koga fiets en Koga voor de 2e keer mijn fiets weer in reparatie wilde nemen en ik hem waarschijnlijk weer een aantal weken kwijt was werd door Maxstein de volgende beslissing genomen: Ik kon voor de nieuwwaarde van de Koga fiets een nieuwe fiets uitzoeken. Dus na 2 seizoenen er op te hebben gefietst zonder afschrijving. Deze schade post werd bij monde van Robert Schut vooralsnog voor zijn rekening genomen. Dit is klantenservice en binding in optima forma. Nogmaals ontzettend bedankt.

Snelle betrouwbare service en uitstekende adviezen bij aankoop fiets

Ondanks de massale run op sportieve fietsen wist Maxstein toch vrij vlot een fiets te leveren die aan al mijn wensen voldeed. Daarbij werd ik prima geadviseerd door de betreffende verkoper.

Vriendelijk personeel goede service en prima koffie

I like now my E bike from Maxstein

Corona beleid.Lekkere koffie. Goede voorlichting Goede uitleg. Een prettige ervaring. En toen een E bike gekocht.

Vriendelijk en behulpzaam.

We zijn vriendelijk en behulpzaam geholpen met de aankoop van onze vouwfietsen. Het passen van de 2 fietsen in onze Seat Mii was een uitdaging, maar ging perfect.

Klantvriendelijk. Goede uitleg gebruik fiets. Deskundig. Je voelt je welkom. Direct koffie aangeboden. Ze nemen de tijd voor je. Winkel ziet er goed uit.

Bij maxstein word er tijd voor je genomen en ze denken met je mee. Voor elk probleem hebben ze een passende oplossing , en er valt altijd iets te regelen. Wij hebben alle fietsen bij hun gekocht , en gaan nergens anders hee

Ervaren deskundige verkoophulp.

Klantvriendelijk en ruim de tijd genomen (ondanks extreme drukke tijd) om advies uit te brengen inzake het kopen van een e-bike. Prima mogelijkheid om fiets uit te proberen.

Super goede service

Wij zijn super goed geholpen en zijn erg blij met onze nieuwe e-Bikes

Goed en vriendelijk geholpen. Nemen alle tijd voor je. We komen er al jaren.

Van informatie naar advies naar aankoop; een uitstekende ervaring!

Ik mag zolangzamerhand wel stellen dat Maxstein onze huisleverancier is van fietsen voor ons gezin. Of het nu een kinderfietsje is of een hoogwaardige E-bike, we ervaren keer op keer een uitstekend informatief en adviserend proces. Aftersales staat bij Maxstein hoog in het vaandel. Ervaar het zelf.

Super!

Netjes aan de telefoon en goed afgehandeld. Tip wel graag even vermelden als er apart een achterlamp bij besteld moet worden bij een accu.

Service ten top!

Alle wat besproken tijdens het opmaken offerte is keurig uitgevoerd. Vriendelijk en meedenkend personeel.

Prima en vakkundig geholpen

Ik ben heel goed, en professioneel te woord gestaan en geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe racefiets. Er is alle tijd genomen, ondanks alle drukte, om alle nieuwe dingen die op de racefiets zitten, zoals electronisch schakelen, uit te leggen. Fiets is perfect afgesteld en sensoren en andere spullen van de oude fiets zijn overgezet op de nieuwe fiets. Top.

heel goed

Goede uitleg

We zijn goed en vriendelijk geholpen door personeel die weten waar ze het over hebben.

Goede kennis van zaken, klantvriendelijk

Inhoudelijk alles goed.....moet alleen lang wachten, terwijl je wel een afspraak hebt gemaakt.

eerste ervaring bij maxstein is uitstekend !

mijn online bestelling ging niet zoals het hoort te gaan .Maar dat probleem is bij post nl en is door Maxstein prima opgelost.

Super zaak

Fijn zaak, kennis van zaken en zeer klantvriendelijk. We komen er graag

Vriendelijk personeel met kennis van zaken.

Hun goed reputatie leek te kloppen. Ben gewoon erg tevreden met hoe ik behandel ben. Rustig met een medewerker uitgezocht wat ik precies nodig had, en daarna kon ik met meer kennis van zaken voor de juiste fiets kiezen. Bij de aanschaf van extra onderdelen voor de fiets en kleding leuke korting gehad. Na de aanschaf is de service ook prima. (1e onderhoud beurt is gratis.) Ik kan deze winkel zeker aanbevelen!

Zéér vriendelijk en persoonlijk geholpen

Ik ben zeer tevreden met mijn 2e hands e-bike. Met dank aan Drikus Heij voor het advies en de begeleiding.

Zorgvuldige en vriendelijke bejegening met goede vakkennis

alle tijd, duidelijke uitleg en advies, vriendelijk, goede vakkennis, zorgvuldig met coronamaatregelen

Heldere informatie, correcte bejegening en goede kwaliteit

Door Theo geïnformeerd over de voordelen van een elektrische fiets voor mijn leeftijd en conditie. Toen zich de situatie van een jonge occasion zich voordeed heeft hij mij uitstekend geïnformeerd over deze mogelijkheid en de ruimte gegeven om tot een beslissing te komen. Ik houd van doorpakken en heb tot aankoop besloten en vervolgens heeft Theo voor een correcte en zorgvuldige aflevering gezorgd. Inmiddels al redelijk uitgeprobeerd en ben erg tevreden.

Deskundig en gemotiveerd.

Vriendelijk wel gehaast, was erg druk. Idem voor de aflevering. Voorlichting ging erg snel.