Goed en professioneel geholpen.

Ondanks dat ik geen afspraak had gemaakt (dat had wel gemoeten vanwege de Corona-maatregelen) werd er toch tijd voor mij gemaakt. Ik ben toen enorm goed geholpen en voorgelicht door één van de medewerkers. Ik ging met een goed gevoel de winkel uit met de aankoop van een MTB met uitrusting. Maxstein bedankt!

Persoonlijke aandacht, kunde,

Heel prettig, goed geholpen

Super service

Een privé afspraak voor het bekijken van de nieuwe fiets. Alle tijd en super advies. Nu met ophalen zeer ervaren medewerker (al 22 jaar super gast!) die alles keurig uitlegt en zadel nog even controleert qua hoogte. Echt blij mee.

heel fijn geholpen door Dhr Heij, alles zeer goed uitgelegd

heel fijn geholpen door Dhr Heij, alles zeer goed uitgelegd

correkt.

netjes buiten wachten dat je aan de beurt ben. dan onder begeleiding naar het gen wat je wil kopen. Binnen een half uur was alles geregeld,een dikke pluim.

Keurig geholpen, deskundig advies

Netjes geholpen, en deskundig advies. Was opzoek naar een e bike. Geduldig met mij de diverse modellen doorgenomen en uiteindelijk de juiste fiets gevonden. Top zaak.

Er is zijn tijd genomen voor het uitzoeken voor de fiets. Meneer was heel duidelijk en denkt graag mee. Top!

Klantgericht

Initieel kon de gewenste racefiets in mijn maat niet meer worden geleverd. Op basis van mijn wensenpakket is een goed alternatief voorgesteld en zorgvuldig met mij door genomen. De levering daarvan ging echter de mist in buiten de invloed van deze dealer. Uiteindelijk is als alternatief een (betere cyclocross) fiets aangeboden tegen een aanzienlijk gereduceerd bedrag. Dit om tegemoet te komen aan het ongemak dat voor mij was onstaan. Het hele proces en begeleiding is in handen geweest van dezelfde meedenkende vakkundige verkoper. Eindresultaat is dat ik zeer tevreden ben.

uirstekende service

fijne winkel met kundig en vriendelijk personeel.

Denken goed mee en weten veel over de fietsen te vertellen.

We zijn goed geholpen. Deskundig advies, nette prijs en snel geleverd. Daarnaast wist Theo (verkoper) veel te vertellen over de fietsen wat ons heeft overtuigd om een tweetal nieuwe cannondale racefietsen aan te schaffen.

Zeer behulpzaam personeel

Zeer behulpzaam en omdat mijn vrouw niet lekker was is haar nieuwe fiets thuis gebracht TOP

Goede ervaring

Prettig en klantvriendelijk geholpen. Kennis van zaken. Niets was teveel. Goede uitleg bij afleveren van de e-bike.

Grandioos

Goed en keurig geholpen, zeer tevreden. Voldoende tijd en aandacht. Heel blij met mij aankoop

Goed en professioneel en prettige persoonlijke hulp

Als zeer prettig en professioneel heb ik mijn aankoop voor een e-bike bij Maxstein ervaren.

Steeds weer betrouwbaar, enthousiast, verrassend en vakinhoudelijk erg goed!

Een week voor mijn fietsvakantie wilde ik toch graag een andere omafiets, maar dan 1 met meerdere versnellingen, dus op naar Maxstein, waar ik al vele jaren met heel plezier mijn fietsen haal. Samen met Drikus op zoek naar de juiste fiets en gevonden! Echter de fiets was nergens in Nederland te krijgen op dit moment. Wachten tot augustus was eigenlijk geen optie. Dat vonden ze bij Maxstein ook. Drikus aan het werk, speurt bij al zijn collega's en op het internet en het onmogelijk werd mogelijk. De fiets was er binnen een week, afgeleverd en wel (ondanks hun overvolle agenda). Super blij mee!!! Dank jullie wel! Tot de volgende fiets :) Hele hartelijke groet, Monique

Prettig, gemoedelijk, terzake zeer kundig

Door Robert op een fijne manier geholpen. Heel prettig, afspraken worden heel goed nagekomen en men staat voor de producten die men verkoopt.

K 'Ben heel goed geholpen,en heel tevreden!!!

Uitstekend,heel goed!!!

Goed geholpen en vlotte service!

Pas twee MTB’s gekocht, prettige, vriendelijke verkoper, geen moeite was te veel. En ondanks de drukte werden de fietsen ook nog vlot afgeleverd! Kan menig bedrijf nog wat van leren. Dikke pluim voor ‘t team van Maxstein!

Zeer vriendelijk geholpen en mijn zoon ontzettend blij dat zijn mountainbike nog leverbaar was Top!

Vriendelijke ontvangst, goede adviezen

Mijn vrouw en ik hebben een proefrit gemaakt op de Eco Traveller Premium e-bike en zijn tot aanschaf over gegaan. Er wordt uitgebreid de tijd genomen voor de klant.

Geweldige service, aardig, meedenkend en een mooi breed aanbod van die fietsen

Zeer positief. Netjes geholpen en mooie prijzen

Heel klantvriendelijk en deskundig personeel!

Mooie zaak met ruime keuze in e-bikes. Levertijd was zoals afgesproken. Vragen via de e-mail werden naar alle tevredenheid beantwoord.

Prettig geholpen, snelle levering!

Prettig geholpen, snelle levering!!

Goede informatie en service, perfect geholpen

We zijn op een goede manier geholpen, hij nam de tijd voor ons , hebben overal goed naar gekeken, de maat van de fiets, kleur, versnellingen enz bedankt voor de goede service

Nul fout, een 10!

Goed advies, snel en netjes geleverd.