Betrouwbaar, deskundig, vriendelijk en servicegericht

Tweedehands e-bike gekocht en uitstekend geholpen. Medewerker zeer servicegericht. Fiets incl alle accessoires super netjes en snel geleverd. Fietsen kan je dus zonder aarzeling hier online kopen. Dank Robert!

Professioneel en vriendelijk

Ik zal iedereen aanbevelen om hier je fiets te kopen of in onderhoud te doen.

Uitstekende klantenservice en uiterst vriendelijk en capabel personeel.

Een goede fietsenwinkel met een heel groot en ruim assortiment. Aandacht voor de klanten is uitstekend. Kennis van de producten is zeer goed. Kortom een hele goede zaak waar ik graag kom om advies en goede producten.

Prettige ontvangst en service

Jammer dat een afspraak voor een onderhoudsbeurt aan de fiets over een maand gepland kan worden.

Heel goed!

Persoonlijk en maatwerk

Super fietsen winkel met fijn behulpzaam personeel

Zeer netjes geholpen met het uitzoeken voor de fiets van mijn dochter. Fiets netjes afgemonteerd zoals afgesproken.

geweldig zaak.

Beide keren dat ik ben geweest werd ik gastvrij ontvangen en geholpen en omdat ik moest wachten voor een bepaalde medewerker werd netjes koffie aangeboden. Tevens alle tijd in onderhandeling over de te nemen fietsen.

Very Helpful

I bought a Tern Vektron D7 and had it shipped to Ireland. I dealt with Robert and he was very helpful all the way through and made the purchase very simple and hassle free for me. I am very happy with the bike, super quality.

Goed geholpen

Mooie overzichtelijke winkel , 2 prachtige fietsen gekocht

Geweldige service en klantvriendelijk

Heel klantvriendelijk geholpen! Kreeg een bericht via de telefoon dat de fiets op voorraad was! Een week later opgehaald en ben er heel blij mee! Wat een topservice ook bij de fiets ophalen!

Ben uitstekend geholpen. Goede uitleg.

Goeie service , en duidelijke informatie bij verkoop

Duidelijke uitleg bij aankoop van e mtb ,fijne omgang met personeel

Zoals altijd goed geholpen

Bij Maxstein altijd een goede klantervaring. Vriendelijk en kundig personeel. Net even die extraatjes, bijvoorbeeld een locker om je spullen in te leggen als je een testritje maakt, een kopje koffie als je wat langer moet wachten, personeel zegt netjes gedag. Voor mij altijd de eerste fietsenzaak waar ik ga kijken (en ik hoef eigenlijk nooit verder)

Hele goede service!

Voor een dagje mountainbike naar Ede afgereisd. Bij aankomst bleek dat ik de as (quick-release axle) niet bij me had en daardoor het voorwiel niet vast kon zetten. Een nieuw exemplaar was niet op voorraad, maar ik kon deze dag wel gebruik maken van een 'leen' as. Super. Dagje uit was geslaagd.

Prettig kopen, fijn geholpen

Jullie nemen echt tijd voor de klant. Lang wachten is niet fijn, wat soms wel gebeurt, maar de aandacht en duidelijkheid die jullie dan geven maakt het wachten dragelijker. Ik kreeg alle ruimte om op mijn eigen tempo een fiets uit te zoeken en proefritten te maken. Jullie geven vertrouwen, dat mocht het niet allemaal in één keer goed zijn bij de aanschaf van zo'n dure fiets, je altijd terecht kunt voor aanpassingen of oplossingen, en dat is ook mijn ervaring als je komt voor kleine dingetjes, wordt je tussendoor geholpen.

Prettige, snelle, vakkundige service

Na het doorkruisen van enkele landen in diverse weersomstandigheden was het aan het eind van de vakantie tijd voor een goede, degelijke fietsendrager. Opzoek naar een degelijk verkooppunt kwamen wij op de terugweg bij Maxstein in Ede uit, waar we zeer prettig en vakkundig geholpen zijn en de tijd voor ons werd genomen. De beste fietsendrager voor een goede prijs. Fijne zaak!

Goed advies

Prettige hulp, goede sfeer.

Prima service (al zeker 40 jaar)

?

Deskundig advies en vriendelijke benadering

Deskundige en vriendelijke begeleiding bij de aanschaf van een nieuwe fiets. Professionele werkwijze. Top.

goede service, goed behandeld

Goede service. Vriendelijke bediening en niet opdringerig. Goede uitleg.

goede service, goed behandeld

Omdat de door ons bestelde e-bikes niet op tijd waren geleverd, hebben we drie maanden nieuwe leen e-bikes meegekregen. Geweldige service.

voldoende, een redelijke ervaring

Maken van een fiets tot toch de aankoop van een compleet nieuwe fiets

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe fiets

perfect, zeker aan te bevelen