correct en duidelijk

Het was jammer dat ik zo lang moest wachten op mijn Koga maar dat was niet de schuld van Maxstein. Theo informeerde me steeds correct. Het resultaat is een prachtige Koga World traveller

Bij iedere aankoop of vraag erg goed geholpen.

Ik heb erg goede ervaringen met Maxstein Tweewielers. De service is goed, er wordt mee gedacht met de wensen die je hebt. Ik kan ze aanraden. TIP: maak vooraf een afspraak, dan wordt er in de planning rekening gehouden met de personeelsbezetting.

Erg goed.

Erg prettige ontvangst. Goed advies. Goede luisterhouding naar klant, niet aandringen op wat de klant niet wil. Fijn die bodyscan om zo een fiets op maat te vinden. Geen superlange wachttijd op produkt. Groot assortiment. Goede reclame op Ede TV. Afsprakenherinnering via mail en sms.

Klantgericht

Goede service. Erg vriendelijke medewerkers die de tijd nemen om goed te helpen

Goede service, prettige zaak, goede voorlichting, prettig geholpen

Geweldige service

Ik heb via Maxstein een Urban Arrow elektrische bakfiets gekocht. Ik ben zeer tevreden over de service. Ik kreeg meerdere keren de tijd om verschillende fietsen uit te proberen. Een keer liep er iets (communicatief) niet helemaal lekker waardoor ik een keer voor niets ben gekomen, maar daarna werd er alles aan gedaan om me alsnog goed van dienst te zijn. Na bestelling van mijn fiets werd bovendien (succesvol) geprobeerd om de fiets tegen een scherpe prijs zo snel mogelijk aan mij te leveren. De fiets is fantastisch! :-)

Goed geholpen

Snelle fijne service

Ik twijfelde tussen 2 fietsen kreeg alle tijd om de fietsen te mogen berijden. Zelfs een ander zadel geprobeerd en gelijk verkocht. Kon de fiets dezelfde dag meenemen helemaal super! Blij met mijn nieuwe Koga

Prima en snel geholpen.

Goede service en advies. Snelle levering.

goede sfeer

zeer bereidwillig

zoals gewend

Correcte bestelling, afspraken goed nagekomen

Goed en prettig geholpen!

Een hele fijne winkel waar je goed geholpen wordt.

Uitstekend!

Prettige fietsenwinkel met vriendelijke, professionele medewerkers. Biedt een uitstekende service, denkt mee en neemt de tijd voor advies en vragen. Bij Maxstein is de klant koning!

Goede service!

Bij het uitzoeken van een mountainbike erg goed geholpen met deskundig advies.

Correct geholpen

Vriendelijk geholpen door Drikus. Deze mensen hebben verstand van zaken doen! Veel keus.

Prettige fietsenwinkel

Fijne fietsenwinkel. Goed advies en prettig persoonlijk advies.

Wij zijn goed geholpen bij het ophalen van mijn Cube touring hybrid pro 500

Fijne winkel

De ontvangst. Advies Ed zijn klasse

Zie boven. Je kunt altijd terecht met vragen. Geen lange wachttijden. Je wordt serieus genomen

Deskundig en goed

Op afspraak, voldoende tijd voor uitleg en inventariseren van wensen. Meedenken en een goed advies!

Prima behandeling alle tijd

Zeer klantvriendelijk geholpen door Theo

Door medewerker Theo een goede uitleg ontvangen over de beoogde nieuwe fiets. Uiteindelijk mede door hem voor een net ander model Cube gekozen. Kortom: een goed advies dat werd gevolgd door een prettige aflevering!

Zeer goed geholpen

Robert heeft mij goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe bakfiets. Snelle service en goede communicatie. Fijn bedrijf.

Luisterend oor over je wensen, en het gevoel dat ze je serieus nemen en alle tijd voor je nemen .

prima geholpen

Goede voorlichting, tijd voor me genomen, goed advies, goede prijs en vriendelijke geholpen

Hier is de klant nog koning!

Goede uitleg denken met je mee en ze nemen alle tijd.