klantvriendelijk, vakbekwaam. Zeer correct, en komen afspraken 100% na
hele fijne collega
Prettig geadviseerd voor de aanschaf van 3 elektrische fietsen. levering volgens afspraak. goed op de hoogte gehouden.
Je wordt heel prettig geholpen. Er wordt goed geluisterd naar jou persoonlijke wensen en daar passen zij zich op aan. Heel prettig.
Vriendelijk,deskundig, en persoonlijk.
Fijn geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe mtb. Zeer duidelijke informatie.
Al meer dan 35 jaar met plezier zaken gedaan met Maxstein. Ook recentelijk naar alle tevredenheid weer zaken gedaan.
Great friendly contact, quick delivery, without complications and very professional. Great experience!
Vriendelijk, professioneel en empatisch geholpen
Al jarenlang klant. Prima service, deskundig en heel klantvriendelijk. Goede hulp bij lange afstand fietstocht.
Met de eigenaar Robert een deal gesloten voor de aankoop van een stromer. De wijze waarop het personeel en Robert in het bijzonder met de klant omgaat heeft ons positief verrast. De rust en de ruimte die geboden wordt aan de klant maakt dat je je als koper thuis voelt bij deze fietsenzaak. We zijn dan ook zeer tevreden en straalt het bedrijf degelijkhneid en veel vertrouwen uit voor een goede service. We waren niet van plan om al gelijk een deal af te sluiten, maar door het fijne gesprek en het goede aanbod dat werd gedaan konden we het niet laten om tot aanschaf over te gaan.
Fijn geholpen door de medewerkers. Goed advies. Top service!
Al jaren hebben wij goede ervaringen.
Top bedrijf!!
Een prachtige fiets mogen kopen bij hen. Ze hebben hem speciaal voor mij bij een andere dealer opgehaald. Aflevering en advies waren keurig.
Voor ons vertrouwd door de jaren heen.
Goed advies en een aantrekkelijk aanbod voor de fiets die ik wilde hebben. Er zit veel kennis en ervaring bij de medewerkers. Zou er zo weer terug gaan voor andere fietsen of onderdelen (ook al is dit niet bij mij om de hoek).
Ik ben heel tevreden over de manier waarop ik word te woord gestaan bij Maxstein. En ik waardeer hun deskundigheid.