Altijd goede ervaringen . Toch geen 10. Dat zou volmaakt zijn.
We komen hier al jaren. Ze weten wat we nodig hebben en zijn flexibel in het meebewegen met onze mogelijkheden. Wat willen we nog meer!
Super service
Goede service en advies bij onze aankoop van een fiets voor onze dochter.
Slotje vergrendeling Fietsendrager defect. Meteen duidelijk waarover het ging. Perfecte afhandeling van bestelling. Vlotte afwerking. Geweldig. Bedankt voor vlotte afhandeling.
Omdat de fiets die ik zocht, hier op voorraad was, ben ik bij Maxstein terecht gekomen. Ondanks de grote reisafstand, Capelle a/d IJssel naar Ede, zal ik mijn volgende fiets hier weer kopen. De service is namelijk ontzettend goed. Ook nu ik net een geluk met de fiets heb gehad, staan ze direct klaar voor me. De fiets wordt bij me thuis opgehaald en ik heb er alle vertrouwen in dat mijn fiets weer in uitstekende staat hersteld zal worden.
Kosteloos werd mijn vastgelopen trapper \'even\' los gedraaid in de werkplaats. Was thuis voor geen mogelijkheid los te krijgen. Super service dat men dit voor niets doet! Wanneer ik in het vervolg met problemen zit of onderdelen nodig heb, ga ik naar Maxstein.
Super!
goede service, er staat altijd iemand klaar om je te helpen, dat geeft een fijn gevoel.
Zeer klantvriendelijke medewerkers!
Bij maxstein ben je altijd verzekerd van goede service en advies! Wij zijn tevreden!
Na ongeval met schade aan o.a. racefiets heeft Maxstein voor mij schade geïnventariseerd en tot mijn volle tevredenheid met expert van verzekeringsmaatschappij geregeld. Herstel fiets prima uitgevoerd. Racefiets is nu weer picobello.
SUPER! In het verleden en zeker ook nu weer.
Maxstein is een prachtig tweewieler bedrijf waar men de klant nog kent, alle tijd voor je heeft en waar je uitstekend geholpen wordt. Vakkundige mensen.
Cube ATB aangeschaft. Drukbezochte winkel, maar personeel geeft alle bezoekers ruim de tijd voor solide en goed advies. Fiets helemaal aangepast naar wensen geleverd. Service aan eerder hier aangeschafte bikes altijd perfect, kleine klachten worden direct verholpen, meestal ook nog kosteloos. Chapeau!
Hier wordt nog echt maatwerk geleverd. Er wordt tijd genomen voor advies en de levering en service is uitstekend.
Keurig bedrijf met goede service! Zelfs wanneer je geen klant bent, wordt je daar keurig geholpen!! Aanrader dus.
Perfect. Denken mee. Je wordt er fijn geholpen. Klant is nog Koning