Slecht, ik kom er niet meer terug. Ik heb bij hun een cube 200 mtb besteld, maar alle verzoeken die ik hun gedaan had zijn slecht uitgevoerd; - spatborden: deze pasten niet goed, mijn zoon kreeg alsnog een natte kont omdat het achterspatbord niet lang genoeg was. Het voorspatbord hinderde de voorrem. Later keam ik erachter dat er niet-cube spatborden gemonteerd waren, die heb ik achteraf besteld en zelf gemonteerd en die zijn gemaakt voor een cube 200, dus dat past veel beter. Waarschijnlijk waren deze destijds niet in voorraad of goedkoper oid en daardoor niet cube geplaatst. Op zich prima als het werkt maar dat deed het dis noet. - de verlichting achter had ik gevraagd te plaatsen en daar hadden ze een lichtje met elastiek gebruikt: na de eerste dag door het bos was die dus al kwijt. Ik had het vooraf al aangegeven maar er werd mij verteld dat die wel zou blijven zitten. - standaard. Die zit standaard niet op de fiets en heb ik gevraagd te plaatsen. Die kreeg ik er gratis bij, maar paste niet en daardoor viel de fiets iedere keer om. De kleur/kwaliteit (goedkoopste) vond ik ook niet erg in lijn met het rood/blauw/zwart van de fiets, maar dat is misschien kwestie van smaak. Ik had iig wel wat meer willen betalen voor een betere. Al met al hele slechte service op de details en waarschijnlijk ivm tijdsnood of de gedachte dat ik wel terug zou komen oid, dus kortzichtigheid. Ik moet toegeven dat ik de winkel niet meer benaderd heb met deze punten en ze geen kans gegeven heb om het in orde te maken, maar ik vind ook dat dit vanaf het begin in orde moet zijn. Ik zou niemand dus aanraden om bij deze fietswinkel een nieuwe fiets te kopen.
Goedendag mijnheer Pennings, bedankt voor uw review. Wanneer iemand nat wordt op een fiets, in dit geval een kleine mountainbike van Cube, is dat vervelend. De fiets heeft u in mei 2016 bij ons gekocht inclusief een servicepakket met 1e gratis onderhoudsbeurt na 6 weken, 2e voordeelbeurt na 1/2 jaar en tevens nog een beurt na 1 jaar. Deze beurten zijn er voor bedoeld om fiets na te lopen, af te stellen en eventuele opmerkingen van klant te verwerken. Het komt zeker niet op een week wanneer u terugkomt met de fiets, maar om na ruim anderhalf jaar uw onvrede te uiten middels deze review vind ik erg jammer want wat er ook voor een probleem is, wij lossen het graag voor u op. Inmiddels met u telefonisch contact gehad en dit besproken. Groet Robert Schut, Maxstein Tweewielers Ede
Prima service! Heb mijn fiets hier 2de hands gekocht, en daarna hier al jaren mijn fiets in onderhoud, en men denkt heel goed met ons mee. Bodyscan onlangs laten uitvoeren, en dat had een prima resultaat: geen last meer van pijnlijke nek vanwege verkeerde fietshouding.
Misschien wel de beste fietsenwinkel van Nederland. Leuk om hier klant te zijn. Staan altijd voor je klaar.
Bij de Fietser in Ede geweest, daarna bij Maxstein. Wat een mooie merken gezien en door persoonlijke hulp & advies voor een mooie Cannondale E-bike gekozen.
deze mensen hebben mijn garmin fiets gps in orde gebracht. daarbij de volledige fietskaart van nederland voor mij gedownload.alvast bedankt.
Drikus, top dat je de lekke band nog voor mij geplakt hebt, ook al belde ik wat laat op de zaterdagmiddag.... Top service, Frans
Je wordt er op een prettige manier geholpen en krijgt gedegen advies.
niks geen poes pas gewoon eerlijk en goed.
Zeer goed en behulpzaam bij aankoop en verzekeren van onze E-bikes.
Vlot en ongedwongen wordt je geholpen. Service op en top
Fijne fietsenwinkel met deskundige mensen / mensen die weten waar ze over praten
Al tien jaar klant en nooit spijt van gehad.
deskundigheid bij aankoop en onderhoud fiets , strakke planning bij fietsonderhoud , groot assortiment .
Een jaar geleden hebben we bij Maxstein twee fantastische e-bikes gekocht. We zijn niet over een nacht ijs gegaan. Bij Maxstein hoeft dat ook niet. Ze nemen werkelijk alle tijd voor je. We zijn meerdere keren langs geweest en hebben uitgebreid en deskundig advies gehad, bij een kop koffie. Proefrit gemaakt. Ze nemen zorgvuldig alle maten op, zodat de fiets bij aflevering perfect maatwerk is. Persoonlijk, vriendelijk, servicegericht. En geduldig! Dat zijn ze bij Maxstein. Top!
Fijne winkel. Al heel wat jaren klant. Diverse fietsen gekocht en bij problemen altijd een oplossing. Personeel met verstand van zaken. Betrouwbare winkel.
wordt keurig geholpen klantvriendelijk
Heel erg positief goede uitleg en klant vriendelijk
Al vele jaren vaste klant bij Maxstein: goed advies, service++ ook als een garantietermijn officieel verstreken is, eerlijke inruilprijs, vriendelijk en bekwaam personeel, betrouwbaar, overzichtelijke winkel, kwaliteit.
Aandacht, rust en tijd voor de klant hebben we als heel goed ervaren.
Prima bedrijf,personeel is super vriendelijk en behulpzaam. Perfect
Prima service. Vriendelijk en behulpzaam. Leveren goede kwaliteit.
we hebben hier al diverse fietsen gekocht, ook elektrische. over prijs en accescoire valt altijd te praten. goede service. denkt met je mee en gaat voor een goed advies en niet voor een snelle verkoop