Fijne overzichtelijke winkel, dito deskundige medewerkers en diep assortiment.
Jaar geleden mountainbike gekocht via website, helaas uitverkocht. Via mail echter tot een uitermate goede oplossing gekomen! Zeer klantvriendelijk en denken met je mee!
Super gezellige en ervaren mensen
Niks mis met dit bedrijf de service is goed en je wordt er als klant goed te woord te staan.
Al vele jaren lang kopen wij onze kwaliteitsfietsen bij Maxstein. Je krijgt een prima advies. Ook kun je op een goede en snelle (reparatie)service rekenen. Kleinigheden worden meestal direct en gratis verholpen. Daar kan geen internetwinkel tegen op.
Goede contacten met de verkoop van een nieuwe E-Bike Service prima verlopen. Prettige behandeling door het personeel
Ik kom al jaren bij ze over de vloer. En we kopen voor het hele gezin (bijna) alle fietsen daar. Ze kennen zelfs m\'n naam. Altijd goed geholpen, deskundig advies en goede service. Ik voel me als klant gewaardeerd. Kortom 👍
Fijne mensen die kennis van zaken hebben
Na veel problemen met een elektrische fiets van Gazelle heeft Maxstein prima service gegeven. Dit in tegenstelling van Gazelle! Bedankt voor jullie bereidwilligheid.
Online een fiets gekocht bij dit bedrijf. Deze werd binnen een week in prima staat afgeleverd. Erg tevreden met mijn aankoop. Goed email contact, snelle reacties.
goede service en goed onderhoud. echt een top bedrijf.
Enige tijd geleden een nieuwe fiets gekocht. Tot op de dag van vandaag zeer blij met de gegeven adviezen en de service. Hier werken mensen met verstand van zaken. Een volgende fiets komt zeker weer bij Maxstein vandaan.
Vorig jaar een nieuwe Batavus elektrische fiets gekocht, bij de eerste beurt melding gemaakt van een naar zagend geluid van de motor, dit bleef nog een paar maanden zo. Vandaag heb ik mijn fiets weer opgehaald er is een nieuwe Bosch motor in gezet, het is allemaal fantastisch opgelost !!!
Meer dan prima! Vlotte benadering, persoonlijk, snelle, correcte afhandeling en vooral het meedenken. Echt een hele goede service!
Ik heb contact opgenomen met Maxstein nadat ik opgaf mijn bestelling op de grootste fietsenwinkel in Nederland. Om dezelfde fiets die Maxstein in voorraad had, duurde het 24 uur om de papieren en de fiets voor te bereiden! Omdat het een high speed fiets moest ik een kenteken, die Maxstein al klaar had te krijgen! Ik ben zo blij dat Maxstein voor het maken van mijn droom die uitkomt. Een professionele fietswinkel met persoonlijke aandacht, professioneel en super efficiënt! Vergeet de massa grote winkels die geen echte klantenservice hebben
Mijn fiets ( koga miyata) was nodig aan een service beurt toe. Ik gebruik mijn fiets voor mijn werk dus staat ook in weer en wind buiten. De fiets trapte zwaar. De ketting kraakte. Remmen ging moeizaam. Na de service beurt fiets mijn fiets weer als nieuw. Complimenten voor de monteur.
Fijn om zo goed geholpen te worden. Service is top!
Ervaringen met Maxstein: goede en deskundige adviezen. Medewerkers zijn vriendelijk, klantgericht en hebben zichtbaar plezier in hun werk.
Mtb Hybrid bike mogen testen van Maxstein ,afspraak gemaakt , netjes ontvangen op de datum, de fiets voorgesteld en alles zeer netjes uitgelegd hoe e.a. werkt. Keurig netjes. Daarna dikke 50 km gereden en terug gebracht. weer zeer netjes ontvangen met koffie. mijn ervaring verteld . Zeer netjes geholpen ,vriendelijk personeel, mooie zaak, ruim aanbod fietsen, sportfietsen ,mtb , race ,fitness apparatuur. Kom er graag terug.
Aanschaf fietsendrager. Wij wilden geen kille internetwinkel maar een mens en echte winkel als verkooppunt. Robert gaf duidelijke en zinvolle instructie om de drager op de auto te monteren. Waarom geen 10en? Het kan altijd beter (heb dit Robert persoonlijk al aangegeven). De rit Houten-Ede v.v. meer dan waard.
Een client van onze locatie had en lekke band en had de fiets zomaar ergens laten staan. Na een belletje waren ze direct bereid de fiets op te halen en deze te repareren. onze client kon na een paar uurtjes alweer op weg met de fiets. Het was zelfs akkoord om achteraf te betalen. Echt een top service en veel begrip voor de situatie!! Onze complimenten.