perfect, zeker aan te bevelen

Advies en uitleg gevraagd over E.Bike en met name de Koga. Uitleg gehad van Ronnie Heijting met prijsopgave. Vooraf gezegd dat we nog niet beslissen , was geen enkel probleem. Gesprek was vriendelijk en de koffie was lekker

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte fiets

perfect, zeker aan te bevelen

Voor klantgerichtheid krijgt Maxstein Tweewielers van mij een 10. Ondanks weinig doelmatig support van Bosch hebben ze alles in het werk gesteld en zijn erin geslaagd om een probleem met de elektrische aandrijving van mijn Cannondale e-bike op te lossen. Maxstein Tweewielers kan ik daarom bij ieder van harte aanbevelen. Dit geld overigens ook voor een Cannondale e-bike. Nog nooit zo\'n fijne fiets gehad.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

Onze hele familie koopt al jaren de fietsen en onderdelen bij Maxstein. Wij hebben zeer goede ervaringen met Maxstein, op het gebied van gewone fietsen, maar ook als het gaat over racefietsen en mountainbiken! Service is heel belangrijk en het team is uitermate vriendelijk. Een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

Via internet bij Maxstein gekomen voor een Thule 916 fietsdrager. - goede service, na telefonisch kontakt te hebben gehad kon ik de drager direkt tegen de internetprijs ophalen. - vriendelijk personeel, een goede uitleg over de werking van de drager

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

Op internet gezocht,naar een fietsdrager de thule916 Wij konden nergens goedkoper terecht dan bij MAXSTEIN/Ede. De uitleg over de werking en montage werd netjes op onze auto gedemonstreerd.Alles ging naar wens.op een ding na,de aansluiting van de 13 polige stekkerdoos.Maar de verkoper gaf daar een verloop stekker van 13 naar 7 polige bij.(gratis) Het was voor ons:een perfecte service/goede uitleg/en zijn vriendelijk te woord gestaan,wat wenst een cliënt nog meer!!!! ( een zeer goede aanrader )

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

Mooie overzichtelijke winkel waar service hoog in het vaandel staat. Goed geholpen en de bestelde goederen werden keurig en snel afgeleverd. Een aanrader!

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

zeer goed en correct behandeld