Zeer fijne mensen, klant staat op 1

Onlangs een auto gekocht bij deze garage, proefritje gemaakt en we zouden 2 dagen later laten weten wat we zouden doen. Ze zijn zelf ook niet achter ons aan gaan bellen, maar hebben netjes gewacht tot wij contact opname. Wij zijn zeer professioneel benaderd, de klant staat echt op 1 bij dit bedrijf. Auto is netjes afgeleverd en zijn super blij met onze aankoop. Ook onze kinderen kregen een nieuwe auto op schaalmodel echt super leuk. Ik zou mensen echt aanraden als ze een auto zoeken hier eens te gaan kijken.

Goede kwaliteit auto en fijne service

Recent een occassion gekocht bij Autobedrijf Meeuwisz en zeer tevreden over de auto. Onafhankelijke keuring laten doen en hier zijn geen gekke dingen naarboven gekomen, wat bevestigd dat er goede kwaliteit auto's verkocht worden. Daarnaast, fijn geholpen door Koos dus dat was een topervaring!

Zeer prettig en informeel

Na een lange zoektocht uitgekomen bij een vw golf variant van Koos. Vriendelijk geholpen, goed geïnformeerd en makkelijk en snel tot een akkoord gekomen. De auto konden we al binnen een week schoongemaakt ophalen. Ook aan mijn zoontje was gedacht, die kreeg ook een nieuwe auto.

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over autobedrijf Meeuwisz. Je word goed geholpen, een betrouwbaar autobedrijf.

In april 2022 heb ik een VW Touran gekocht bij Autobedrijf Meeuwisz. Na een paar maanden bleek er een probleem met het panoramadak te zijn waardoor er wat waterlekkage was. Dit is zonder problemen snel en vakkundig opgelost. Tot mijn verrassing wat de auto na deze reparatie keurig van binnen en van buiten schoongemaakt. Mijn ervaring is een vriendelijke en heldere communicatie. Ik kan dit bedrijf met deze service zeker aanbevelen.

Meeuwisz staat náást de klant

Een mooi bedrijf! Zeer klantvriendelijk, denken met je mee. Eerlijke prijzen. Onze lange autorit was zeker de moeite waard naar Dodewaard!

zeer nette garage

Via kennissen bij deze garage mijn auto gekocht, zeer nette en professionele en vakkundige garagehouder. Zeker aan te bevelen als je een jong gebruikte auto met weinig km zoekt. Voor ons was het een eindje rijden maar gelukkig wel goed kunnen slagen. Na 2 weken nog een telefoontje gehad of de auto bevalt dus ook nog een pluspunt. Garagehouder is zeer betrokken bij zijn klanten. Zeker aan te bevelen.

Super service

Zeer tevreden over de goede service bij de aanschaf van een Volkswagen Station occasion . We moesten er een eindje voor rijden. Maar dat was de moeite waard. echt een Aanrader!

Hele fijne ervaring

Goed advies bij de koop van een nieuwe auto. Volledig aan de afspraken voldaan en alles naar verwachting.

Uitstekende service

Goede service klant vriendelijk. En auto keurig afgeleverd!!!

I purchased the car and did the maintainance at the store

Very nice experience. Even though the car was second-hand, it's in very good condition. And the staff were quite nice and responsed quickly.

• Would you recommend us? Yes

top service

Weer uitstekend geholpen; nadat nabestelde navigatie kaartje niet van het juiste type bleek meteen een nieuwe geregeld.

Heel gastvrij en vriendelijk ontvangen na proefrit in 2 auto's kozen wij voor een ford fiesta en de deal was snel rond oude auto ingeruild en vorige week maandag de ford opgehaald netjes gewassen en schoon van binnen stond hij klaar

Goed geholpen, nette service

Een Opel Astra sport tourer gekocht bij Meeuwisz in Dodewaard. Binnen de garantie termijn een motorstoring gehad maar zijn keurig geholpen. Zou dit bedrijf zeker aanraden. Betrouwbare mensen.

Op en top professionele, behulpzame en vriendelijk autogarage, welke zeer aan te bevelen is.

In april 2021 een zeer mooie en goed onderhouden auto gekocht waarbij 6 maanden garantie is afgesloten. Al meteen werd aangegeven dat de service naar de klant bij dit bedrijf hoog in het vaandel staat. ''Heb je na 7 maanden problemen met kom je gewoon terug en dan lossen wij het op''. Dit bleek nu juist bij ons het geval te zijn. Na 7 maanden waren er problemen met de versnellingsbak. Het bedrijf heeft na 7,5 maand zonder enig probleem de versnellingsbak vervangen ondanks dat de garantie van 6 maanden verlopen was, zonder bijkomende kosten. Een zeer nette en passende oplossing! De afgelopen 7 maanden heb ik dit bedrijf als zeer vriendelijk, behulpzaam en eerlijk ervaren. Zeker de moeite waard om hier een auto de bezichtigen / te kopen. Bij een volgende nieuwe occasion zal ik met alle vertrouwen opnieuw met dit bedrijf in zee gaan.

prima zaken gedaan met koos

gekocht een toyota verso s naar allen verwachtingen zeer tevreden

Plezierige aankoopervaring

Onlangs een mooie Skoda Octavia Combi gekocht. Was de moeite van een autorit beslist waard. Fijn om zoveel auto's in hetzelfde segment bij elkaar te zien en te kunnen vergelijken. Vriendelijke ontvangst en keurige afwikkeling. Alle vertrouwen in de auto en dit bedrijf, mocht er nog eens wat zijn.

Zeer goede service

De auto met veel plezier gekocht. Nog steeds erg tevreden over de service. Wanneer er iets is, kan ik langskomen en repareren ze het meteen.

Heb nog nooit in een garage zo fijn een auto gekocht. Zijn duidelijk eerlijk en mooie redelijke prijzen ..fijne eigenaar . Zal zeker als we weer een auto kopen weer zeker daar heen gaan .maar nu eerst met deze auto de kilometers maken

Goeie ervaring

Goed advies gekregen voor een gezinsauto we hebben er veel plezier van. Ze nemen goed de tijd voor de klant! Groetjes Jeroen en Samantha

Oprecht, eerlijk en super dienstverlening

Wij hebben een Ford Focus gekocht bij Meeuwisz. Het voelde gelijk goed. Ze zijn eerlijk en oprecht. Wij hebben de auto nu een aantal weken en zijn nog steeds erg tevreden.

Betrouwbare garage met goede service.

Het is onze 3de occasion die we bij autobedrijf Meeuwisz gekocht hebben. Deze keer een mooie jonge Opel Crossland X. We doen graag zaken met dit betrouwbare autobedrijf waar ze goede adviezen geven en hun afspraken nakomen.

Zaken doen in de wetenschap dat er 100% kwaliteit wordt geleverd.

Wij hebben 28 mei jl bij J.Meeuwisz een Opel Mokka gekocht. We moesten er 2x voor uit Zoetermeer komen rijden. Dat was het zeker waard want we hebben een in perfecte staat zijnde auto mee genomen. De behandeling is vriendelijk, plezierig en meedenkend. Voor iedereen een aanrader en dat zullen we rondbazuinen ook.

Mooie nette auto's

Onze golf 6 style hier gekocht. Mooie eerlijke auto met boekjes en historie. Weinig kilometers en veel opties. Na 3 jaar nog steeds tevreden en erg blij met deze complete auto. Zeker de moeite om te gaan kijken. Voor de volgende auto ga ik zeker hier kijken want ze weten wat knappe auto's zijn.

Top bedrijf

Ik heb een seat leon 1.4 st fr gekocht bij Koos, de auto rijd super fijn en Koos is een topper.

Matensestraat 46

6669 CJ Dodewaard