Goed bedrijf! Vriendelijk, eerlijk en vakkundig personeel (Nico een man die weet hoe een auto in elkaar zit) kortom top! Zijn erg tevreden over onze auto.
Auto gekocht, prima aankoop, goede behandeling en vriendelijke eigenaar. Super blij mee!
Vanaf het eerste begin een goed gevoel bij dit bedrijf. De uiteindelijke aflevering van de auto was voor ons zelfs boven verwachting goed.
Keurig bedrijf en zijn zeer netjes geholpen. Zijn erg vriendelijk.
Vanaf het eerste moment contact tot en met het afhalen van de auto super service. Wordt goed geholpen en wordt tijd voor je genomen.
Heel erg betrokken. Het voelt direct vertrouwd. Geen onzin verhalen. Gewoon zo als het is. Erg goede betrouwbare auto\'s. Een echte aanrader!!!
Top service, no nonsense, komen afspraken na en denken mee. Deze ervaring hebben wij al jaren; onderhoud, apk, storingen, zoekopdracht andere auto... ze staan voor je klaar! En....niet te duur! Ben heel tevreden!
Nette en vriendelijke omgang. Klantgericht en betrouwbaar.
geweldig bedrijf fijne mensen en goede servies de koffie staat klaar geweldig b v d
Betrouwbaar bedrijf dat ik graag aanbeveel aan anderen. Later nog terug geweest om winterbanden te kopen. Eerlijke mensen waar goed zaken mee te doen is.
Verkoop zonder gladde verkoper en zonder poespas. Zoals het hoort!
Een zeer prettige en goede service. Zeer positief over de vriendelijke manier waarop we te woord zijn gestaan en het verloop van de aankoop.
Klantvriendelijkheid om door een ringetje te halen. Keurig het euvel opgespoord en gerepareerd. Vervangende auto meegekregen. TOP
Onze Opel Zafira was aan vervanging toe. We hebben veel gezocht op diverse autosites en kwamen op de site van autobedrijf Meeuwisz. Daar stonden een paar mooie Opels én vooral positieve reviews. We zijn daarom vanuit Barneveld naar Dodewaard gegaan. Met succes! Al die positieve reviews waren terecht. Dat geldt voor ontvangst, manier waarop we geholpen werden, verzorging (ver)koop, het komt alles netjes, deskundig en betrouwbaar over. En... we zijn nu eigenaar van een goed product: Opel Astra van dit aanbevelenswaardig autobedrijf!!!
Prima service, netjes geholpen
Prima, eerlijk bedrijf!
Zeer tevreden, goede service, klant gericht. Zou er met vertrouwen een volgende auto aanschaffen.
Ik wil even vermelden, dat de service van \"Autobedrijf Meeuwisz\", uitstekend is. We hadden een half jaar garantie bij de nieuwe auto gekocht en een maand na afloop van de garantie was de airco stuk deze werd echter nog onder garantie gerepareerd en hoefden alleen zelf het afvullen en servicekosten te betalen.
Prettige ontvangst, goede uitleg over de occasion waar wij het oog op hadden laten vallen. Alle tijd om nog een keer uit te leggen hoe alles werkt i.v.m. Voor ons alle nieuwe snufjes.
Al een aantal jaar kom ik voor auto\'\'s & onderhoud bij autobedrijf Meeuwisz. Altijd met goede handen ontvangen en geholpen.. je komt altijd wel tot een oplossing bij dit bedrijf. En zeker betrouwbaar en netjes..
Matensestraat 46
6669 CJ Dodewaard