Ik heb een prima ervaring met dit bedrijf
Erg netjes geholpen. Heldere en duidelijke afspraken. Auto zeer keurig afgeleverd, bijna als nieuw!
Keurig en net bedrijf. Service is top komen de afspraken netjes na. Zijn erg behulpzaam en denken met je mee.
Prima garage ,eerlijke en correcte afspraken. En een goede service.
Netjes bedrijf, alles in alle rust uitgelegd. Draait er niet omheen zegt waar het op slaat en komt zijn afspraken na.
gewoon goed
Staan altijd gelijk voor je klaar. En denken met je mee in oplossingen voor je probleem met je auto.
Klantvriendelijk en altijd goede service
Wij hebben een gebruikte OPEL Meriva gekocht. Zijn goed en vriendelijk geholpen. Er wordt je niets opgedrongen, maar zijn bereid al je vragen te beantwoorden. Er wordt de tijd genomen voor de klant. Alle gemaakte afspraken mbt aflevering zijn nagekomen. Als extra was er nog een kentekenplaat gemaakt voor het fietsenrek. Garage zeer aan te bevelen.
Net bedrijf, en goede service!
zeer goed tevreden over het maken van mijn hagelschade aan mijn auto service zeer goed
Het is een betrouwbaar bedrijf, met jaren ervaring in huis. Het personeel is erg toegankelijk, als het mogelijk is word je gelijk geholpen. Er zijn geen overhead kosten. Je betaald voor wat je krijgt.
Onlangs hebben wij een hele mooie Opel Astra sports tourer gekocht. We zijn perfect geholpen in onze keuze. Bij de aflevering stond onze Opel mooi te glimmen en er was nog wat extra gedaan zodat de auto er als nieuw bij stond. Helemaal TOP!!
Via autotrader in contact gekomen. Vriendelijke man. Plezierige omgang en vertrouwde manier van zaken doen.
zeer klantvriendelijk goede service zal zeker klant blijven.
Bij Meeuwisz zijn we goed geslaagd voor de aanschaf van een occasion. Met name over de service zijn er erg te spreken. Er werd de tijd genomen om ons te informeren en de auto is netjes afgeleverd.
Wij hebben bij Autobedrijf Meeuwisz een Ford Focus Wagon gekocht. We zijn goed en vriendelijk geholpen en hebben een net aanbod voor inruil gekregen. Het contact met de heer Meeuwisz is prettig en alle gemaakte afspraken zijn volledig nagekomen. Ik ben kort na de aanschaf nog terug geweest voor een klein mankement aan de verlichting. Dit is vlot en naar tevredenheid opgelost. Ik kan Autobedrijf Meeuwisz dan ook zeer zeker aanbevelen.
ik kom al 45jaar bij garage Meeuwisz met alle tevredenheid,ik heb altijd de auto,s hier gekocht en was altijd tevreden ook over het onderhoud die men hier pleegde.
Net een zafira gekocht, na 2 dagen loopt de auto op drie cilinders. Nou dat is balen, contact gehad en ja kom maar langs. Gedaan door de eigenaar ontvangen het woord was lossen we op. Keurig geholpen de chef werkplaats en ja binnen een half uur opgelost. Ik vraag wat zijn de kosten, ja wat denkt de gij zegt de man veel plezier. Top dus
Betrouwbaar bedrijf met uitstekende service!
Met aankoop: prettig handelen, geen onnodig extra aanbevelen of afkammen in te ruilen wagen. Met afspraken: duidelijk en worden nagekomen. Met reparaties (heel weinig meegemaakt): duidelijke uitleg, zowel vooraf als na de reparatie.
In 2008 voor het eerst in contact gekomen met garage Meeuwisz , toen een Ford Focus station (occasion) aangeschaft wegens gezinsuitbreiding. Uiteraard altijd het onderhoud laten doen bij deze garage ,dat verliep altijd vlekkeloos. Er worden geen onnodige werkzaamheden aan de auto verricht zoals je wel eens hoort van de grote garages , integendeel. Ik had een paar jaar geleden een grote beurt afgesproken , de monteur heeft er een kleine beurt van gemaakt omdat een grote beurt nog helemaal niet nodig was , diverse filters en de bougies waren nog perfect in orde , eerlijkheid den top! In maart 2016 hebben we de Focus uit 2002 ingeruild voor een Focus II hatchback , uiteraard bij Meeuwisz ;) Ik ben heel erg tevreden over deze garage , uitstekende service , uitstekende kennis en vakkundigheid , met problemen kun je er altijd terecht en er zal altijd gezorgd worden voor een goede oplossing , kortom , TOP!
Wij hebben voor het eerst een auto gekocht bij deze garage. Wij werden bijzonder goed en vriendelijk ontvangen en kregen alle ruimte en aandacht om tot deze koop te komen. Omdat wij nog geen verdere ervaring hebben, geven we tot nu toe een 9; wie weet wordt het in de toekomst een 10!
Matensestraat 46
6669 CJ Dodewaard