V.a. 1e bezoek tevreden. Klantvriendelijk, goede uitleg, snel en vertrouw erop dat ze geen onnodige dingen doen en/of teveel rekenen. Kan als leek kwaliteit van werkzaamheden niet beoordelen. Moet erop vertrouwen dat alles goed als ik daar vertrek. En ik daarvoor niet teveel betaal.
prima service
Wij gaan al jaren met de auto\'s naar Meulendijks en blijven dat zeker nog jaren doen. Wij zijn erg tevreden.
Ik ga maa 1 x per jaar naar dit bedrijf omdat ik heel weinig kilometrs rijd maar ik word daar altijd netjes geholpen.
Vriendelijk bedrijf, hulpvaardig en klantgericht
Onze ervaringen zijn zeer positief. Het bedrijf is zeer betrouwbaar, deskundig en zeer prettig in het contact. Altijd een oplossing vindend met een reeele prijs.
Goed werk. Niet duur. Denkt mee met de klant.
Ik kom hier sinds drie jaar voor zowel APK, grote/kleine beurt en reparaties en ben zeer tevreden. Zowel over uitgevoerde acties, communicatie en service.
Kleinschalig prima bedrijf met een goed en vriendelijk cliënten contact.
Sinds 2002 maak ik gebruik van de autoservice Meulendijks, dit op aanraden van mijn schoonfamilie die al jaren naar hun toe gaat. Ik heb 2 auto\'s en beide zijn al jaren in onderhoud bij Meulendijks. De historie wordt netjes bij gehouden in hun computer en de boekjes worden netjes ingevuld.
In ëen\"woord: VOORTREFFELIJK
prima service, goed onderhoud
prima,
Snel geholpen, fijne benadering van de klant.