Staan altijd voor je klaar, bieden koffie aan, nemen tijd. Ik kom niet voor niks uit Doetinchem voor een beurt.
Vriendelijk en deskundig.
nieuwe auto gekocht zeer goede service super Vakgarage .
Een perfecte service en goede klant vriendelijkheid
Ik ben erg tevreden over Vakgarage Mido in Doetinchem. De auto krijgt de onderhoudsbeurten welke nodig zijn. Als er extra kosten gemaakt moeten worden dan is er altijd vooraf overleg en uitleg. Ik heb het gevoel dat ik op een uiterst betrouwbaar adres ben bij Mido. Ik word altijd keurig geholpen.
Goeie service vriendelijk Eerlijk en no nonsens garage
Goede service en communicatie. Prettige garage.
netjes, vriendelijk en correct
Goed geholpen
Tevreden over service
prijs kwaliteit kan ik niet beoordelen. Ben nog nooit bij een andere garage geweest.
Dit ging om de kleine verlichting voor. Is snel en correct hersteld.
Deze x was het onderhoud en de apk aan de beurt. 2 Jaar geleden mijn auto bij Mido gekocht en kwaliteit en service blijven voorop staan. Heel tevreden.
Altijd prima!
Goede service en advies.
We worden altijd vlot en correct geholpen. Extra kosten worden vooraf besproken.
Al jaren mij garage Ga echt niet weg
Afspraken worden keurig na gekomen,prima service en eerlijke prijzen
Lekker band gehad en goed verholpen
Wordt goed geadviseerd en geholpen. Vriendelijke bediening. Ik ben dan ook zeer tevreden. En bij een service beurt,staat hij weer als nieuw voor de deur. En thuis brengen ook geen probleem.
Altijd behulpzaam, klantvriendelijk en goed advies
Zeer kundig en correct.
X.