Prettige sfeer in de showroom, annex werkplaats staat ten dienste van de showroom waar je de aangeboden auto goed kan bekijken. After sales was prima
Uitermate goede behandeling. Bij een probleem wordt er alles aan gedaan om e.e.a. op te lossen. Daarbij gaat men een stuk verder dan gebruikelijk o.a. door inschakelen van externe expertise. Over iets wat niet echt binnen de garantie (ruitenwissers) valt doet men niet moeilijk, ze worden gratis vervangen. Auto voor aflevering keurig door de wasstraat.
Top service vandaag een vw passat op gehaald bij autobedrijf Miltenburg de auto stond in top conditie in de werkplaats om dat het buiten koud was en ze hem toch graag in showroom staat wouden afleveren na de eerste ontmoeting had ik al goede indruk van dit bedrijf alsmede van de verkoper na een kop koffie bij aankomst had de verkoper de passat eerst Door de wasstraat gedaan zodat ik voor de proefrit al een goede indruk kreeg van de auto om met zijn eigen woorden te zeggen op een gewassen auto zie je alles en kan je niks verbergen eerlijker dan dit bestaat er niet na de proefrit die goed beviel hebben we onderhandeld over de inruilprijs we waren er al snel uit maar omdat ik nog een passat in de buurt had gezien op internet wou ik daar ook nog even kijken dit vond de verkoper geen probleem en hij bleef vriendelijk en gaf mij zijn kaartje In de middag heb ik toen terug gebeld en gemeld dat ik de passat van miltenburg wou kopen mits er een 2e sleutel geregeld zou worden dit was geen enkel probleem de kosten hebben we eerlijk gedeeld tevens heeft hij zonder dat we dit hadden meegenomen in de onderhandelingen een gratis apk en kleine onderhoudsbeurt uitgevoerd onclusief nieuwe ruitenwissers omdat hij de auto in top conditie wou afleveren nou als dat geen service is weet ik het ook niet meer ik heb tevens nog een lekker Flesje wijn ontvangen en ben met een zeer tevreden gevoel en een super mooie auto naar huis gereden top
Vriendelijke mensen en zeer goede service.
Keurige service nadat er een probleem was met onze net aangeschafte occasion. Leen auto gekregen en auto werd netjes gerepareerd. TOP
Ik kom al 25 jaar bij deze garage. Zou niet anders willen. Altijd goed en eerlijk advies, super service en auto wordt voor onderhoud thuis opgehaald en weer terug gebracht. Ze zijn echt super! Mijn auto is in vertrouwde handen en dat vind ik erg belangrijk.
Reeds jaren klant bij dit bedrijf, en in tegenstelling tot vele andere dealers met \"snelle verkopers met een vlotte babbel\" altijd het gevoel gehad eerlijk en transparant behandeld te zijn geweest. Geen sigaren uit eigen doos, maar een eerlijk verhaal en een goede prijs. Zowel gebruikte als nieuwe auto\'s gekocht en altijd onderhoud voor deze auto\'s laten doen. Hier terecht gekomen door de jarenlange ervaringen van mijn ouders en tante bij dit bedrijf.
Wij hebben bij deze garage/dealer een occasion gekocht. Gelukkig geen verkopers in een net pak, maar mensen die aandacht hebben voor je als klant. Bij aflevering van de auto zelfs 2 nieuwe banden gemonteerd,zonder extra kosten, Tot nu toe helemaal tevreden.
Autobedrijf van Miltenburg. Geen glimmend autopaleis met strakgestropdaste autoverkopers waar de teller al begint te lopen als je er binnenstapt. Wel een keurig verzorgde garage met een klantvriendelijke ontvangst, deskundig personeel, persoonlijke aandacht, eerlijke adviezen en prijzen. Dus... een nieuwe auto of een degelijke occasion nodig: Mooi Mobiel Met Van Miltenburg!
Wij zijn al zeker 20 jaar vaste klant van Van Miltenburg. Het is een vriendelijk, familiair bedrijf, waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Ze leveren goede service en zijn altijd voor rede vatbaar.
De service is goed staan altijd voor je klaar.
Ik kom al 30 jaar bij dit bedrijf tot alle tevredenheid.
Een zonnetje voor garage Miltenburg! Voor de onderhoudsbeurt van de Pixo. Zeer veel service voor een redelijke prijs! Jan Pietersen
Onlangs bij dit bedrijf terecht gekomen nadat ik een interessante 2e hands Primera gezien had op hun site. Na wat speurwerk over deze garage zag ik dat ze erg goede recensies kregen. Dat gaf dus vertrouwen om langs te gaan. Eenmaal daar vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Geen gelikte verkooppraatjes maar een reel verhaal. Na een testrit de auto nog op de brug gezien, dat was geen probleem. Auto gekocht en deze bevalt tot op heden prima. Na zes weken deed de airco het niet meer van het een op het andere moment en dus terug gegaan. Bleek dat de airco niet goed gevuld meer was en hebben ze hem gevuld. Geheel kosteloos werd dit gedaan zonder discussie of gemor. Echt goede service. Ze maken de goede recensies ook waar.
Garage Miltenburg komt zijn afspraken na. Je komt nooit voor onverwacht hoge kosten te staan. Er is altijd eerst overleg. Ook voor advies staat deze garage altijd klaar. Ik heb altijd vertrouwen in hun werk en facturatie.
Wij zijn al ruim 23 jaar een zeer tevreden klant. Ondertussen hebben mijn vader onze drie kinderen, tante, oom, aangetrouwde neef en een collega daar ook naar volle tevredenheid 1 of meer auto\'s gekocht. Wij houden van eerlijkheid en die is nooit beschaamd.
Ik vind Autobedrijf van Miltenburg een geweldig bedrijf. Ik ben al vanaf ± 1973 betrokken bij dit bedrijf. Heb er al mijn auto\'s gekocht. Service is grandioos, staan altijd voor je klaar. En afspraak is afspraak. Al met al een heel goed bedrijf.
Mijn ervaring met dit bedrijf is goed,denk met de klant mee.
Voor de eerste keer zeer vriendelijk personeel.Deskundig en prijs kaliteitsverhouding.
Achthoven-Oost 20 26
3417PD Montfoort