In 1983 kochten we bij Autobedrijf Van Miltenburg onze eerste nieuwe Nissan, een Micra. Inmiddels rijden we, 30 jaar verder, nog steeds Nissan. Nu een Juke, uiteraard geleverd door Van Miltenburg. Een fantastisch autobedrijf. Prima service, altijd tijd voor je, kleine reparaties meestal meteen gedaan. Een zeer vertrouwd bedrijf, overgegaan van opa op zoon op kleinzoon. Kortom klasse!Kan ik iedereen aanraden.
Vriendelijke deskundige eigenaar en personeel. Grote service.
Het is een geweldig bedrijf. Je wordt er deskundig te woord gestaan.Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen! Er is wederzijds respect en vertrouwen. Daarom zijn wij al ruim 22 jaar klant en hebben onze kinderen en verschillende collega\'s bij van Miltenburg hun auto gekocht en in onderhoud!
Altijd goede service, staat altijd direct klaar, komt afspraken na. Zeer betrouwbare mensen, correct en zeer klantvriendelijk. Al klant meer dan 35 jaar een tevreden klant.
Altijd correct , oplosings gericht, goede service, klantvriendelijk en behulpzaam. Zijn al ruim 25 jaar klant bij Miltenburg!
Een geweldig bedrijf. Klant vriendelijk en goede service!
Al meer dan 20 jaar klant bij van Miltenburg, ik ervaar het als een zeer prettig bedrijf ze staan altijd voor je klaar ook al is het mankement aan je auto klein.
In 1999 kwam ik voor het eerste binnen, omdat ik een garage dicht bij huis wilde hebben en na een niet voor 100 % goed bevallen Fiat-periode. Van het begin af aan uitstekend behandeld. De simpelste dingen worden probleemloos gedaan, vaak zonder kosten. Heel goed voor een \"autobeet\" Ben nu sinds ruim een jaar zer tevreden met de nieuwste Micra. O ja, leuk dat Van Miltenburg senior nog altijd in de garage te zien is. Altijd in voor hulp en een praatje.
het is eerlijk en heeft tijd voor je hoeft niet lang te wachten
Vriendelijke mensen. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd, reparaties worden snel tot zeer snel uitgevoerd. Vaak zelfs klaar terwijl u wacht. Service en dienstverlening staat bij dit bedrijf zeer hoog in het vaandel. Vandaar dat ik dit bedrijf een grote pluim geef en zeker aanbeveel.
Is zeer betrouwbaar en staat dicht bij de klant.
Prima, staan altijd voor je klaar met raad en daad.
Ik ben ooit toevallig bij van Miltenburg terecht gekomen toen ik mijn oude Nissan (toen nog Datsun) wilde inruilen. Sindsdien steeds weer mijn auto voor een nieuwe Nissan ingeruild. Flexibel bij het maken van afspraken voor onderhoud en/of APK, doen altijd precies wat we hebben afgesproken voor een goede prijs en denken mee om de kosten van het rijden laag te houden. Meer wensen heb ik niet!
Remklauw van X Trail liep af en toe aan (althans dat bleek dus achteraf). Waardoor rem regelmatig piepte tijdens het rijden. Ik ben van menig dat iedere andere garage/dealer de remklauw had vervangen voor een nieuwe en wellicht een nieuwe schijf in rekening had gebracht. Bij Wim kostte het me een paar tientjes voor het schoonmaken en smeren van de klauw. Een ander voorbeeld: vorige winter toen het extreem koud was, kreeg ik uit het niets problemen met mijn auto. Auto hield in, leek erop of ie geen brandstof meer kreeg. Ondanks dat het zaterdag in de middag was kon ik gelijk langs komen. Al snel bleek dat mijn brandstof filter verstopt was, deze echt super snel vervangen en hoppa rijden weer. Waarschijnlijk had tankstation( noem geen namen , maar ik tank niet meer in Vleuten) geen winterproof diesel en is dit gaan vlokken. Wat dat ook mag zijn. Het is de service waarom klanten terug komen bij deze garage/reparateur!!
onze ervaring is dat we geen andere garage zouden willen, hier zijn ze onwijs vriendelijk en in alle gevallen kan je met een lekker bakkie koffie wachten het voordeel van deze garage is als er echt een probleem is bellen ze je op en kan je desnoods meekijken wat er loos is aan de auto en of het zinvol is om het te laten maken hier zijn ze gelukkig eerlijk in en lekker goedkoop tanken.
Van onze Micra begon de motor haperend te lopen. De deskundige monteur Henk ontdekte al snel dat de Lambda sonde geen massa maakte. Toen was het euvel snel hersteld.
Wij zijn al ruim 17 jaar klant bij van Miltenburg. Altijd keurig netjes behandeld terwijl wij toch altijd auto\'s van 6 of 7 jaar oud kopen en hier weer 4 of 5 jaar mee rijden. In al die jaren hebben wij de garage alleen bezocht om een auto te kopen of het jaarlijkse onderhoud te laten plegen. Wij hebben nooit problemen gehad met auto\'s waaruit blijkt dat er hoge kwaliteit geleverd wordt voor een normale prijs.
Klantvriendelijk, grote bereidheid mee te denken.
Achthoven-Oost 20 26
3417PD Montfoort