4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb daar verscheidene keren een auto gekocht met goede garantie. Ik ben heel tevreden over de bediening van Wim en zijn monteurs!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn al heel lang klant bij van Miltenburg. Dat komt door de hoogwaardige service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wim neemt de tijd voor je, ook met aanschaf van een auto neemt hij alle tijd, legt alles uit. Heb altijd het idee dat ik betrouwbaar behandeld ben. Bovendien is Wim flexibel en kun je makkelijk een afspraak tussentijds maken.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn trouwe klanten bij van Miltenburg. Eerst voor onze Nissan Almera, die we bij van Miltenburg gekocht hebben en in onderhoud hebben gehad en sinds kort voor onze Qashqai die we nieuw hebben gekocht. De service is hoogstaand. Wij worden altijd correct geholpen en te woord gestaan. We bevelen autobedrijf van Miltenburg van harte aan.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Achthoven-Oost 20 26