Onverwachte elektrische storing: ondanks werkplaats-drukte toch geholpen
Op de maandag van de week van Hemelvaart de caravan aangesloten op de stroom in huis om alvast de koelkast koud te maken. Prompt klapte de aardlekschakelaar van de betreffende groep in de meterkast om. Wat ik ook deed, ander snoer, andere groep in huis, de stekker van het mannetje van de caravan opengeschroefd, alles uit in de caravan: niets hielp. Ergens in de caravan zat kortsluiting maar waar? Het vertrek stond de volgende dag gepland, om kwartier te maken op de camping in Ommen voordat kinderen en kleinkinderen zouden arriveren. De plaatselijk caravanboer had geen tijd, en de elektricien van het dorp durfde niets met caravans. In arren moede maar Mohocar in Ommen gebeld: wilden zij dinsdagmiddag wel kijken? Kom maar langs was het antwoord, maar als we de oorzaak vinden, hebben we waarschijnlijk geen tijd om het te verhelpen, helaas. Dinsdagmiddag met ons ruim dertig jaar oude Kippie vriendelijk ontvangen. Baas Dick herinnerde zich dat we ooit een nieuwe luifel bij Mohocar gekocht hadden en trok zelf de overall aan voor het speurwerk. Na anderhalf uur grote opluchting bij ons: de reparatie was geslaagd! Het snoer waar het mannetje aan zat, was rot en was vervangen. Het werd een heerlijk Hemelvaartweekend. Grote dank, en gezien alle goede beoordelingen hier op deze site, was dit geen unicum.