Op 11-02-\'14 heb ik mijn fiat panda km stand 32.000 km gebracht voor onderhouddsbeurt. Werkzaamheden fantastisch uitgevoerd incl auto weer terug gekregen in topvorm!! Inclusief de auto gestofzuigd!! Mensen van de receptie,met name Patrick een dikke 10!!!
- Onmiddellijke actie bij melding zachte voorband - Dezelfde dag nog controlebeurt auto en APK uitgevoerd - Alleen strikt nodige vervangingen gedaan - Auto gratis gehaald en teruggebracht - In rekening gebrachte kosten bijzonder laag - Conclusie: Service en prijs uitmuntend - Bedankt!
Mijn auto moest voor een apk naar de garage. Op dezelfde dag werd ik nog gebeld dat er helaas verschillende dingen aan de auto gerepareerd moesten worden. Daarbij werden ook netjes de kosten en de alternatieven verteld, ook werd er verteld waarom bepaalde dingen moesten gebeuren. Voor een leek als ik ben is het fijn dat het mij zo verteld wordt dat ik het ook begrijp. Zo kwam ik niet voor verassingen te staan en dat geeft je een goed gevoel over de garage. Je weet dat auto-onderhoud geld kost, maar het is fijn om te weten waarom dingen gebeuren. Ik kreeg hem ook nog eens schoon terug: gestofzuigd en door de wasstraat gehaald. Dat is nog eens service!
Ik kom nu al een aantal jaren bij dit bedrijf en ik ben uitermate tevreden. Het is een familiebedrijf en dat merk je. Extra aandacht en niet van die snelle praatjes. Ze vertellen altijd wat ze gaan doen en wat het ongeveer gaat kosten. Ze hebben uitstekende kennis en ik zou dit bedrijf echt iedereen kunnen aanbevelen. Je merkt dat ze je graag als klant willen houden en daar dus extra hun best voor willen doen. Ik heb vandaag mijn Audi A6 voor een grote beurt afgestaan voor een aantal dagen. Wat me opviel is dat ze naast het afgesproken en betaalde werk, ook de auto netjes hebben schoongemaakt en de ruitenwissers weer beter hebben afgesteld. Dit staat niet op de rekening en moet dus gezien worden als extra service en klantenbinding. Echt mensen, ga weg bij die dealers en kom hier. U zult tevreden zijn.
Heel vriendelijk + betrouwbar.
Voor het eerst hier geweest i.v.m. sluiten oude garage. Zeer vriendelijk te woord gestaan en duidelijke afspraken gemaakt omtrent het onderhoud en eventule bijkomende reparaties. Na controle van de auto keurig gebeld met wat er aan mankeerde en wat het ging kosten. Het bedrag viel niet mee maar daar kon de garage niets aan doen, kapot is nu eenmaal kapot en moet dus vervangen worden. Ondanks kosten ben ik zeer tevreden over dit garagebedrijf en ga zeker volgende keer hier weer naar toe voor onderhoud.
Ik ben al een aantal jaren klant bij deze garage, en ik beoordeel deze als zeer positief.
Ik heb mijn werkzame leven (30 jaar)altijd Mercedes E220D-E200D gereden en na mijn pensionering C180. De auto\'s waren bij de dealer, familiebedrijf Luijendijk te De Lier & Delft in onderhoud. Helaas werd Luijendijk overgenomen door de Agam/forestpark-Den Haag. Ik heb daar 1x kennis gemaakt en dat was helaas zeer onpersoonlijk en duur. Ben toen op zoek gegaan naar een goed garage bedrijf in de buurt. Door vrienden, welke bij het Internationale Octrooiburo werkten in de Plaspoelpolder te Rijswijk, hebben die mij Garage Nieuwenhuijsen aangeraden. Hier ben deze vrienden altijd dankbaar voor geweest, want dit goed geleide familie bedrijf (Vader+2xzonen, Patrick & Richard)zijn van uitmuntende klasse. Hebben alle certificeringen en alle moderne technieken in huis, maar het aller belangrijkste is hun persoonlijke aandacht voor elke klant.
Voor onderhoud en reparaties kom ik graag bij garage Nieuwenhuijsen. Ik waardeer de klantvriendelijkheid het meedenken en snelle service.
Wij zijn meer dan tevreden met dit bedrijf, wij komen hier voor het onderhoud van onze bedrijfswagens. Service en deskundigheid is top.
Toevallig bij dit bedrijf terecht gekomen en er nooit meer weggegaan. zelfs mijn bedrijfsauto gaat niet meer naar de dealer maar naar Nieuwenhuijsen. De (after)service is meer dan correct en de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Kortom: Top!
Buitengewoon goede service tegen redelijke prijzen en altijd een prijsopgave voor reparatie alvorens er gerepareerd wordt. En als er iets kleins aan de hand is staan ze altijd voor je klaar en ben je niet de zoveelste wachtende in de rij. En bij een meer serieuze storing maken ze altijd tijd als het kan. Erg prettig. Ik kom er nu bijna 2 jaar en ik gok dat daar nog wel heel wat jaartjes aan toegevoegd gaan worden.
Heel duidelijk in de communicatie. Je wordt snel en goed geholpen. Je krijgt prima advies. Vriendelijk in bejegening. Kortom, helemaal goed.
Top, binnen een uurtje een APK keuring gedaan. Goed advies en goede service.
Ik kom een aantal jaren met mijn Ford Fiesta Autotechniek Nieuwenhuijsen en ben bijzonder tevreden over de kwaliteit en de prijs. Ben de eerste keren van de periodieke onderhouds beurten bij de dealer geweest waar ik onpersoonlijker werd behandeld en de dubbele prijs moest betalen. Ik adviseer iedereen Autotechniek Nieuwenhuijsen hun auto voor reparaties en onderhouds beurten.
Een prachtig familiebedrijf die nog echt met de klant meedenkt.Kom je onverwacht langs met een klein probleem dan wordt je altijd direct geholpen. Mijn ervaring is dat zij altijd met een eerlijk advies komen. Als iets niet vervangen hoeft te worden doen zij dit ook niet, iets wat wat vanzelfsprekend lijkt, echter kom je dit bij de meeste dealers niet meer tegen. Een reden voor mij om ook de bedrijfswagens bij Nieuwenhuisen te laten onderhouden!
High-quality, efficient and friendly service. Very good value.
Snelle service. Kreeg eerst een telefoontje met de nodige reparaties en duidelijk de kosten vooraf gemeld. Geen rare verrassingen achteraf. \'s ochtends gebracht en in de middag kon ik mijn auto al ophalen (inclusief de nodige vervangingen en reparaties). Ben zeer vriendelijk geholpen en ziet er allemaal netjes uit. Bij het ophalen hebben ze nog even de oude banden laten zien en die waren duidelijk aan vervanging toe. Dus geen onzin vervangingen. Toppertje wat mij betreft.
Nieuwenhuijsen is een goede garage met natuurlijk een extra specialisatie voor lpg techniek. Ik vind het een betrouwbaar adres voor goed onderhoud, quick service indien nodig. Ze zoeken geen problemen om op te lossen maar geven aan of onderhoud nodig is of niet. Verder, de nota is vaak lager dan waar ik bang voor was! Kortom, aan te bevelen.
Na ervaringen van bekenden en het lezen van reviews op internet toch maar eens een afspraak gemaakt bij Nieuwenhuijsen. Resultaat: ze hebben er een klant bij! Werkzaamheden goed uitgevoerd, prijsindicatie klopte, kwamen wat extra werkzaamheden bij, hierover werd ik netjes gebeld, pakte uiteindelijk niet eens duurder uit. En, zit ook nog eens in de buurt bij mij. Aanrader.
Ben een paar jaar geleden, op advies van een zwager uit Rijswijk, overgestapt van de dealer naar Nieuwenhuijsen. Het is voor mij verder weg, maar dat valt helemaal weg tegen de service, het advies, het vakmanschap, de voorlichting, het meedenken, en niet in de laatste plaats het zoveel betaalbaarder zijn dan de dealer. Ze zijn TOP.
Cobbenhagenstraat 2
2288ET Rijswijk zh
Welkom bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen. Uw garage voor alle merken in Rijswijk en voor Den Haag. Wij staan voor kwaliteit, service en goede communicatie met onze klanten. Geen verrassingen achteraf. Een gemotiveerd team van technici zal uw (bedrijfs) auto of leaseauto met zorg controleren en u voorzien van het juiste advies. Opleidingen en cursussen worden doorlopend gevolgd en afgerond door onze medewerkers. De werkplaats is modern en uitgerust met de nieuwste testapparatuur, gereedschappen en handleidingen. Of uw auto nieuw of al iets ouder is dat maakt niet uit. Hybride, elektrisch, aardgas, diesel of lpg ook dit is geen probleem. We zien u graag een keer in onze werkplaats, maak een afspraak en ervaar het zelf.