De medewerkers zijn allemaal erg behulpzaam
Autobeurt verliep gesmeerd!
Zeer goed, vriendelijk, deskundig, hulpvaardig
prima service en prettig contact.
Betrouwbaar
Al jaren klant bij Adri Nijman en medewerkers. Altijd tot volle tevredenheid
Je wordt er vriendelijk en keurig geholpen en ze hebben verstand van zaken. Ook wordt er aangegeven wat er moet gebeuren bij de volgende beurt. Ronald Logtenberg
Weer zeer tevreden. En bovendien ook in deze Corona tijd. Veilig betrouwbaar en toch betrokken. Dank !
zeer goede ervaringen. goede service
Wordt goed meegedacht aan een oplossing en prettig overleg
denken met klant mee.
Voor de eerste maal bij Garage Nijman geweest met mijn Mitsubishi Outlander voor een Grote Beurt, geheel conform de afspraken afgewerkt, zomerbanden keurig daar opgeslagen en de factuur lijkt mij, gezien de werkzaamheden, acceptabel. Ik heb de weg gevonden! Sip Donker Lochem
heel vriendelijk en correct geholpen en deskundig
Wij hebben al heel wat jaren onze trouwe senior "patiënt" voor een gedegen onderzoek bij Garage Nijman mogen parkeren. Dus 3 dubbeldik tevredenheid. Het hele team is uitermate klant vriendelijk, vakbekwaam en alles wat je daar bij aankunt sluiten. Onze "patiënt" heeft al heel wat jaartjes in volle tevredenheid snorrend over 's-lands wegen mogen sjezen. Dus......is Uw "patient" toe aan een gedegen onderzoek, noteer Garage Nijman in Uw adressenboek!!! Karel en Ietje.
Alles uitgevoerd volgens afspraak
Zie beoordeling
Rekening 170 euro hoger dan afgesproken!!! Verder liep de scooter veel slechter na de beurt
Zoals altijd alles klopt
Dank je wel Dick voor het mooie rapportcijfer.
Al vele jaren is autobedrijf Nijman mijn vertrouwde adres voor het onderhoud van mijn Outlander. Voor mij is er niets veranderd sinds Nijman van Mitsubishi is overgestapt naar Carprof. Het blijft dé menselijke wijze van aanpak tav de klant, dat dit autobedrijf zo sterk maakt. Ook deze keer is er weer uitgebreid met mij overlegd omtrent de problemen die aan mijn auto zijn ontdekt en wat daarmee te doen. Ik kan iedereen dit autobedrijf van harte aanbevelen.
Dank je wel Kees voor de mooie beoordeling.
Vlotte afspraak gemaakt voor een vakantiebeurt van onze auto. Kon er op wachten onder het genot van een kop koffie. Auto is keurig nagekeken door dhr. Oostewechel. In goed overleg een paar (kleine) aanpassingen/reparaties uitgevoerd. Daardoor weer veilig de weg op voor een lang weekend naar Duitsland. De auto reed weer heerlijk!
Correcte service en uitstekende coulance.
Vandaag geweest om schakelstang busjes op te halen.. Uitstekende service en nemen de tijd voor je.. Zeer zeker een aanrader!!
Reparatie aan huis
Alleen maar goede ervaring
Lamp vervangen zonder afspraak. En auto keuring snel gepland en vol vertrouwen laten uitvoeren