Uitstekende service.

Ik kan altijd bij Johan terecht. Ook al heeft hij het druk hij maakt tijd voor mij om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Ik had een nieuwe accu nodig voor mijn C6. Johan had hem op dat moment niet in de garage toen ik hem om 9.00 uur belde maar om 10.30 wel. Zo fijn.

Eerlijk en betrouwbaar.

Goede kwaliteit en service.

Serieus maar ontspannen

Een dag te vroeg (mijn fout) geen paniek in de garage Mijn autoprobleem werd snel incl APK opgelost

Beste garage van de wereld

Oplossingsgericht, hulpvaardig, aardig,

altijd goed

Binnenrijden en vakinhoudelijk zonder gedoe geholpen worden.

uitstekend

uitstekende klantgerichte service

Snel een afspraak, snel en goed geholpen

Zoals altijd gastvrije ontvangst en uitstekende dienstverlening.

Ontspannen sfeer, veel mooie Citroëns en vakbekwaam en aardig personeel, geen straf om naar zo’n garage toe te gaan.

Hartlijk

Vriendelijk en goed.

Zeer goede ervaring

Correct, snel en profesioneel geholpen

Alles is top

Je kunt er altijd terecht, nog echte service.

Zoals gewoonlijk Prima!!

Zoals gewoonlijk Prima!!!

Betrouwbaar en goed

Afspraken worden nagekomen. Indien gevraagde werkzaamheden niet uitgevoerd kunnen worden, wordt dat goed uitgelegd door Johan. Prijzen zijn nog steeds correct. Gratis leenauto is perfect. Dit blijft mijn favoriete Citroën/DS garage.

Een kundige garagre

Een garage waar je snel en goed wordt geholpen Vriendelijke mensen en een leuke hond

Klantvriendelijk en bekwaam

Afspraak maken snel. Maken kontakt met je bij uitgaven die wat duur zijn, bijv. autobanden vervangen. Zien ieder defekt bij autobeurt.

Vakmanschap

Als je een probleem hebt met een versnellingsbak zou ik zeker hier naar toe gaan! Na de prognose een offerte laten maken en na de reparatie een lagere rekening ivm meevallende kosten! Een eerlijke garage en de DS4 schakelt weer als een zonnetje!

Top service.

Na melding emissie storing kwam ik bij deze garage terecht. Na de diagnose kon ik meteen terecht voor een reparatie. Ik stond onder tijdsdruk i.v.m. vakantie vertrek. Tijdens reparatie, meteen nog een ander euvel opgelost. Kan niet anders zeggen dan zeer klantvriendelijk gericht, deskundig en gezellig inclusief gezelschap leuke hond.

Citroen guru

Problemen zijn er om opgelost te worden. Hier is mijn C6 in vertrouwde handen.

Goed, vriendelijk

Vakbekwame, vriendelijke professionals

Prima garage

Prima service, aardige mensen, goed advies.

Deskundig en oplossingsgericht

Hier kom ik al jaren, sinds ik meervoudige slechte ervaringen bij de merkdealer had. Wat een verademing was het om bij Johan Oldenhage terecht te komen, na een tip van de buurman. Enige verbeterpunt dat ik kan noemen is de matige bereikbaarheid per telefoon, ik voel me echt bezwaard om te bellen omdat het voelt als storen. Maar dat is denk ik inherent aan een kleinschalig bedrijf.

Wat een goede service! Een garagist met liefde voor het vak

Altijd behulpzaam, een eerlijkere garagist bestaat er wat mij betreft niet. Absoluut betrouwbaar, geen verkooppraatjes maar een eerlijk verhaal en ik ben blij met mijn 'nieuwe' Citroen!

Ik kan niet lezen wat hier verlangd wordt

Afspraak vlotjes. Op de afgesproken tijd geholpen, maar het belangrijkste: Hij heeft verstand van een C6 en is bij mijn weten de enige die de olie in de automatische bak wisselt. Dat verlengt de levensduur,

Tevreden

De komende weken zal moeten uitwijzen of alles prima verloopt zoals ik verwacht. Goed thuis gekomen en ik zag verder geen lekkage meer. Tevreden over de werken en de tijdslimiet. Voor nazicht remmen zal ik later opnieuw u contacteren, deze zijn stilaan ook aan vernieuwing toe mijn gedacht. De voorgestelde lessen voor samen werken aan ds zijn zeker interessant, graag, maar ik denk dat het voor mij een brug te ver is, gelet op mijn gezondheidsschommelingen. Met dank, Kristiaan Mathieu Plees C6 benzine 2007.

Gewoon goed.

Tarwestraat 9