Fijn klantencontact.

We zijn zijn duidelijk en vakkundig geholpen. Ik zou er zo weer een auto kopen.

Helder woord een woord man een man

Het bedrijf wordt door 3 broers bestierd, ieder met zijn eigen discipline. Alles keurig conform afspraak. Ouderwets degelijk.

Prima service !!

Zeer snel en vakkundig geholpen bij reparatie. Goede en duidelijke communicatie.

Uitstekende service bij aanschaf auto

Bij aankoop afspraken gemaakt, deze zijn volledig nagekomen. Geen additionele (aflever/overschijf) kosten en tevens een jaar garantie. En dat terwijl de auto al scherp geprijsd was. Onderhandelen vond ik totaal niet nodig. Dus super eerlijk geprijsde auto's! 1 onderdeel zou vervangen worden maar was in nazending. Deze later een keer opgehaald (kon ook verzonden worden) en bij een lokale garage laten plaatsen. Deze kosten werden direct vergoed. Ik zou er zo weer een auto aanschaffen.

vriendelijke ontvangst.

het aanschaffen van een andere Auto is niet wat je elke dag doet , je vertrouwt op het gegeven wat er gesproken word. daar ga je dan van uit.dat alles klopt . de v.g. Ad van der loo.

Heel fijn bedrijf.

Al meerdere auto’s gekocht. (4) Altijd netje en eerlijk behandeld. Een van de auto’s kleinigheidje mee gehad, maar netjes opgelost. Net zolang door gezocht tot mankementen verholpen was. Zeker de moeite om eens te gaan kijken.

Vriendelijk en hulpvol. Ik had graag de oorspronkelijk uitgebreide manual van de auto. De beknopte versie heeft niet genoeg details. De auto was tweedehands maar het was niet zo goed gepoetst.

Zeer klantvriendelijk

Mooie SUV gekocht met goede voorwaarden. Zeker een aanrader.

Goede ervaring en service

goed geholpen

net bedrijf,snelle prijsafspraak,goede nazorg

Familiebedrijf met ouderwets goede service

Altijd goede en eerlijke service, bij onderhoud en verkoop/aankoop.

Ik heb een hyundai i10 gekocht bij van oorschot auto's en echt super snel geholpen echt een top service

Geeft een vertrouwd gevoel

Dit familiebedrijf is in staat om je direct thuis en vertrouwd te laten voelen. Wij zijn blij met onze nieuwe aanwinst.

tot nu toe prima auto maar ik rij er pas 14 dgn in

heb wat water in de wielbak gehad en de baterij van de centraal vergredeling moeten laten vernieuwen

Perfekt

Op een vlotte en eerlijke manier zaken gedaan

Goed en prettig geholpen

Door dit autobedrijf ben ik goed en prettig geholpen, waardoor ik een mooie auto rijker ben.

Prima bedrijf met meedenkende eigenaren.

Inruil en verkoop verlopen uitstekend met open vizier en oog en oor voor mogelijkheden.

Snel, Duidelijk. Klantvriendelijk

Via een snelle actie een Renault Kangoo aangeschaft.

Vriendelijke eigenaar

Hele vriendelijke eigenaar, komt zijn afspraken na, dus erg betrouwbaar.

Vriendelijk en duidelijk

Langs geweest om een auto te bekijken. Netjes te woord gestaan ,lekkere koffie en uiteindelijk een hele leuke en zeer nette auto. Ik had alleen zelf nog niet gezien dat deze op winterbanden stond in de zomer :-)

Super fijn geholpen vriendelijke omgang

Fijn en persoonlijk geholpen komt door 1 van de eigenaars Eerlijk bedrijf

staan altijd direct klaar

denken mee om goed geholpen te worden, waarbij de prijs bij hun niet op één staat.

Komt betrouwbaar over

Hartelijke ontvangst, open en directe communicatie.....

Aardige vriendelijke mensen

Wij werden van A tot Z prima geholpen en zijn dik tevreden.

Prettige mensen en fijn bedrijf

Komen afspraken na en komt heel betrouwbaar over

Boxtelseweg 59

5298VB Liempde