Mijn auto werd thuis opgehaald en ook weer thuisgebracht voor een kleine beurt. Dat vind ik een goede service.
Er is geen vraag te veel, denken mee met klant icm vakkundige reparaties. Je hebt ook het gevoel dat je erg goed en professioneel geholpen bent.
Snel probleem opgelost;goed gecommuniceerd ; prima!
Vanaf de reservering, tot wat er gedaan moest worden en het ophalen, geen misstap.
Ik woon sinds kort in de buurt en ben voor een kleine beurt naar Autospijker geweest en ben daar heel tevreden over. Nu een apk laten uitvoeren en ook dat ging gewoon erg prettig. Leenfiets mee en al snel kon ik m’n auto weer ophalen. Ze werken snel maar vooral vakkundig en geven op een prettige manier advies. Fijn om een vertrouwd adres in de buurt te hebben.
Communicatie is perfect.
Goede communicatie. Vakmanschap
Altijd duidelijk
Vriendelijke monteur. Ik ben snel en kundig geholpen.
Goed geholpen met apk en grote beurt van de auto. Duidelijke communicatie over de reparatiepunten. Goede service. Enige is dat het soms lang duurt voor telefonisch te pakken krijg.
Tot op heden prettig zaken doen voor zowel eigen auto als voor auto van echtgenote.
Persoonlijk en vakkundig.
Aanrader.
Heel goed!
constante gewaarborgde service van hoge kwaliteit
Ik kwam met een storing/defect binnen, werd direct geholpen en geconstateerd. Het onderdeel werd besteld en de volgende dag gerepareerd waardoor ik maar 1 dag zonder auto zat.
Fijne garage met vakmensen, eerlijk en goed werk!
Alles prima
Problemen op de display die het benzineverbruik niet aangaf is het toch goed opgelost…
altijd fijn bij Auto Spijker
Goede service en deskundige adviezen
Top garage
Vriendelijk duidelijk vakkundig
Al heel veel jaren zorg Garage Spijker ervoor dat mijn auto goed en veilig rijdt.
Een fijne garage die altijd met je meedenkt!
Slootdijk 9
3632AM Loenen aan de vecht