Geen opmerkingen
Vriendelijk geholpen en een luisterend oor. Service is goed
Stellen niet teleur in service en kwaliteit
Autospijker heeft zich zeer begripvol opgesteld nadat ik niet op een gemaakte afspraak was komen opdagen vanwege omstandigheden. Ik kreeg toch alle medewerking en een uitstekende service van hen. Bij deze nogmaals bedankt!!!!
goede service, klantvriendelijk, deskundig
meedenkend voor een oplossing
In goed vertrouwen kochten wij een auto bij autobedrijf spijker. De auto reed niet echt lekker, er stond geen chassisnummer op de factuur en er was geen service boekje bij. We gingen terug om daarna te informeren, er was geen service boekje. Volgens Rico was de auto van een oudere dame geweest. Wij besloten het één en ander na te trekken, volgens de RDW was onze auto geïmporteerd uit Amerika als schadeauto met een heel lage BPM. Daarna hebben wij hem door de Dekra laten keuren, de auto bleek een bouwpakket te zijn. Wielen die er niet onder horen, motorkap van andere auto en niet goed bevestigd enz. Wij zij terug gegaan met het rapport van de RDW en de Dekra keuring. Rico vond dat wij dat bij de koop hadden moeten zien ? hoe dan. Na veel vervelend gedoe en natuurlijk teleurstelling kregen wij op €500.- na ons geld terug. De mini was niet goedkoop, we hadden dit niet verwacht. Geen auto en € 500.- armer gingen wij weer naar huis. Dus nooit meer autobedrijf Spijker. Lieke en Mike Harrigan.
Prijs en kwaliteit kloppen.
Alles is keurig geregeld door Rico
Onderhoud op maat, deskundig advies, goede reparatie, verantwoorde kostprijs en goede klantbegeleiding.
Auto Spijker is een lokale garage waar ik steeds weer met een goed gevoel mijn auto naartoe breng voor onderhoud. Dat goede gevoel heb ik doordat ik het idee heb dat ik de juiste prijs betaal voor de werkzaamheden die ze uitvoeren. Ik ben geen kenner maar heb vaak genoeg meegemaakt bij de grotere dealers dat ik me een poot uitgedraaid voelde. Prima garage waar ik met plezier kom en met net personeel in werkplaats en receptie.
Goed maar redelijk duur.
Duidelijke afspraak en informatie met betrekking tot de kosten klantvriendelijk personeel
Tot nu toe goede ervaringen met deze garage.
Erg prettig en correcte service
goede ontvangst. Duidelijke communicatie. Goede afhandeling!
Originele beoordeling
goede ontvangst. Duidelijke communicatie. Goede afhandeling!
Bij de APK en servicebeurt was ook een herstel van de veiligheidsgordel noodzakelijk. Dat is vakkundig gedaan. Zij het dat later het waarschuwingssignaal van de airback oplichte. Na onderzoek werd het probleem ontdekt en wordt binnenkort verholpen.
Ik kwam op zaterdag, rond 14:00 u. Ik wist niet, dat Auto Spijker om 13:00 u. al gesloten was op zaterdag. De monteur was er nog wel, nog bezig met eigen zaken. Maar desondanks werd hij gehaald, en heeft direct mijn ruitewissers erop gezet. Klasse !
Eerste ervaring was prima, leuke auto gekocht en blijf bij deze garage voor onderhoud van mijn auto. Volste vertrouwen.
Zeer snel prijs afgegeven en na opdracht snel benodigde onderdeel geleverd
Vriendelijk en deskundig, goed advies gekregen rondom mijn wensen en met een goed gevoel en prachtige auto de garage verlaten.
Spijkers heeft mij goed geholpen ben ook blij dat ik contant kan betalen volgende keer kom ik naar spijkers
Goed voorgelicht bij het kopen van mijn auto. Erg vriendelijk personeel en mijn korte ervaring met ze is dat ze voor je klaar staan als er wat aan de auto moet gebeuren.
helemaal goed net personeel en goede surfes
Je wordt er vriendelijk en super geholpen. Ze denken ook met je mee om problemen zo netjes mogelijk op te lossen ,ook financieel. Niks geen mannen met stropdassen maar hard werkende specialisten in overalls. Super mannen en vrouwen
Slootdijk 9
3632AM Loenen aan de vecht