Vriendelijk personeel, klaar terwijl u wacht

Langs geweest voor een banden wissel.

Prima en netjes.

Goede ervaring ,van te voren ingelicht over de kosten ,wat altijd duurder uitvalt 😢. 1 min puntje ,je staat te wachten om af te rekenen er komt iemand binnen met een duurdere auto en die word eerst geholpen .

alles naar wens

Blijvende de contact tijdens reparatie

Vriendelijk geholpen.

Als ik er geen aardige auto had gezien was ik er nooit naar toe gegaan omdat ik meerdere mensen heb gesproken die ontevreden zijn en ook niet meer komen. Ik hoop dat Auto Spijker nu het tegendeel zal bewijzen met de aankoop en onderhoud van de Renault Captur, want ik stuur er wel mijn vrouw in haar eentje mee op pad!

Onzorgvuldig, onprofessioneel

Bij de proefrit van de auto bleek de airco slang los te hangen. Bij het ophalen van de auto waren niet alle schade plekken bijgewerkt zoals toegezegd was. Bij het onderweg naar huis zijn bleek dat de koplampen niet goed waren afgesteld en dat er een lampje stuk was. Bij voor sluitingstijd terug bellen werd er niet opgenomen. De volgende 3 dagen zelf bellen omdat er niet terug gebeld werd terwijl het wel doorgegeven was. Op dag 4 de verkoper gesproken en die vertelde dat hij geen after sales deed. Diegene die wel de aftersales zou moeten doen, had ik wel aan de lijn gehad maar die vertelde niets te kunnen doen omdat het niet bij hem hoorde. Vervolgens kon ik 2 data opgeven en zou er gekeken worden of er plek was voor het afstellen van de lampen. Of er plek was???????? Ik moet extra kosten maken, ik verlies inkomen doordat ik opnieuw naar Spijker moet en dan zal de garage die onzorgvuldig is , kijken of er plek is??? Sorry, dit is geen service, zeer onprofessioneel en ook nog eens erg slordig. Geen vertrouwen in dergelijke garage.

Zeer vriendelijk en geduldig

Ondanks dat probleem niet werd gevonden, toch heel goed geholpen.

Vriendelijk en snel

Ik kon makkelijk een afspraak plannen, ik ben heel snel geholpen en kreeg een leenfiets. Goed overleg over wat er moest gebeuren wat het zou kosten. En heel vriendelijk allemaal!

duidelijk en goed geregeld

goed overleg en snelle afhandeling !

Fijn dat er wordt meegedacht

Uitstekende, klantvriendelijke afhandeling.

perfect

perfect.

Goede garage.

Fijne ervaring met deze garage. Ik kon snel langskomen voor een afspraak. Tijdens deze afspraak kreeg ik te horen wat er mis was aan de auto en wat ik kon verwachten qua planning en kosten.

goede service

had pech met mij auto was iets met bezinetoevoer,hebben auto meegenomen want ik dorst er niet mee te rijden stond wel voor de deur. toen gebeld wat zou het kosten, had verwacht dat ik een vervangende auto zou krijgen. Maar tot mijn grote verbazing werd ik opgebeld dat zij het al gemaakt hadden.

Uitermate tevreden!

Ik heb bij dit bedrijf een prachtige Volvo S60 gekocht en ik ben super tevreden met de auto. Dit bedrijf heeft een hele grote showroom vol met prachtige auto’s waar je jezelf kan verliezen. De onderhoud & services die zij aanbieden is heel breed en goed. Zeer ervaren en vriendelijk personeel die alle eventuele problemen kunnen oplossen. Kortom een zeer vertrouwelijk bedrijf! Bedankt Autospijker voor de goede verzorging en klantvriendelijkheid!

Eerste keer dat wij bij Auto Spijker zijn geweest, dus weinig ervaring.

Eerste keer dat wij bij Auto Spijker zijn geweest, dus weinig ervaring. APK laten doen, Auto Spijker heeft netjes oplossing gevonden i.p.v. geheel nieuw duur onderdeel.

prettig bedrijf

Duidelijk, professioneel en volgens mij eerlijk. Auto spijker komt hun afspraken na zonder spelletjes. Prettig om mee zake te doen. Volgende auto komt tegen die tijd weer hier vandaan.

accuraat, netjes, correct.

zie hierboven

Doortastend, klantgericht en persoonlijk

Ik heb via Auto Spijker een Jaguar geïmporteerd uit België. Zij hebben mij van A tot Z daarin begeleid en alle zorgen uit handen genomen. Van het uitonderhandelen van de koop, via het transporteren van de auto naar Nederland tot het verzorgen van de RDW keuring, het doen van aangifte en het verzorgen van het kenteken. Ik heb nergens op hoeven letten en het liep gesmeerd. En dat alles in een hele prettige en en persoonlijke sfeer. Een aanrader!

Top service!

Na reguliere onderhoudsbeurt bleek dat fabrikant andere olie voor ging schrijven. Aangezien de oude olie voor problemen zorgde os dit allemaal gratis hersteld incl leenauto. Kijk dat is nu klantenbinding en service!!

Vriendelijk, gastvrij maar vooral goed advies.

Op zaterdag 7 september 2019 gingen wij om een andere auto. Ondanks het slechte weer hebben wij ons bezoek als een warm geheel ervaren. Een vriendelijk verkoper, die ons gastvrij ontving en wat het allerbelangrijkste is kennis van de auto heeft en ons goed advies over de auto waar naar wij op zoek waren, gaf. Blij en voldaan zijn we in onze nieuwe aankoop naar huis gereden. Waar we nu nog steeds heel tevreden over en mee zijn. De verkoper sloeg de SPIJKER op de kop.

Top; meedenkend, behulpzaam, vriendelijk en attent.

Je auto is in goede handen bij Auto Spijker; deskundige en attente service.

Slootdijk 9

3632AM Loenen aan de vecht