Goede service, klantvriendelijk, behulpzaam.
Werken snel en keurig
Moet de auto nog retour brengen, maar vind service tot nog toe fantastisch. Auto zag er keurig uit, van binnen en van buiten. We hebben de service en gebruik van de auto als zeer prettig ervaren tijdens ons weekendje weg. Prijs/kwaliteit ook top! Zal Spijker BV zeer zeker aanraden!
goed en snel mijn probleem opgelost
Prima service en snelle reparatie
Werkzaamheden conform afspraak uitgevoerd. Ben telefonisch ingelicht over de werkzaamheden. Vriendelijk ontvangen bij het halen en brengen auto. Mijn vragen zijn naar tevredenheid behandeld. Leenfiets gevraagd en gekregen min puntje hiervan is dat het achterlicht het niet deed
metgezel plezier een paar banden laten monteren. Vakkundig gebeurd! Geen trillingen meer. Ook de uitlijning gebeurde naar tevredenheid.
Prima klantafhandeling!
eerste keer bij dit bedrijf de jaarlijkse service voor mijn Mitsubishi Outlander laten doen
Ik kwam voor een bandenwissel en vervanging ruitenwisserbladen. Beide waren snel en goed afge handeld.
prima service en communicatie
Slootdijk 9