Goede service. Gezellig personeel.
Belde voor afspraak te maken voor apk, kon gelijk terecht. Taco goede monteur!!!
Ben correct geholpen en er is gedaan wat ik gevraagd had
Buitengewoon correct, transparant en deskundige groep !!
Reparatie binnen garantietermijn van gekochte auto is uitstekend gedaan!
Goede ervaring, klant vriendelijk en denkt er de klant mee.
Goede prijs / kwaliteit verhouding. Je kan er terecht met je vragen en ze maken de tijd voor je. Belangrijk ze komen hun afspraken na
Zeer snelle service... ook als geen bekende klant. Super geholpen boys dank daarvoor
Mooi groot pand met vriendelijke service
netjes en goed geholpen, goed tot een oplossing gekomen voor de aflevering kortom ik zou hier zo weer een auto kopen top gedaan!
Top! Gewoon zoals het hoort! Tijd en aandacht voor de klant wanneer nodig. Geen verkoopverhaaltjes gewoon eerlijke deal! Wij zijn erg tevredenen!
Auto kreeg zomercheck Vorige bedrijfsleider bleek er niet meer te werken, maar met hem altijd prima contact gehad en uiterst tevreden.
Prima ervaring. Al mijn vragen en onzekerheden en twijfels t.a.v. de aanschaf van de auto zijn met cijfers en km standen netjes onderbouwd dat alles ook klopt zoals wordt beweert . Waardoor ik een betrouwbare auto heb kunnen kopen. Verder een zeer vriendelijk en behulpzaam team van mensen die mij hierbij hebben geholpen. Daarvoor hartelijk dank. Met vriendelijke groet, Hans Lenselink
Een zeer goede ervaring. Sinds kort een VW EOS gekocht. Helaas even terug naar de garage daar het zonneklepje binnenkant ineens los zat en uiteindelijk eraf moeten halen. Vanmorgen gemaakt en leenauto mee. Alles verloopt goed, servicegericht en vlot!
Slootdijk 9
3632AM Loenen aan de vecht