Altijd alles op tijd geregeld Kan altijd met problemen aankomen Super geregeld
Wordt deskundig en vriendelijk geholpen
Mijn BMW 3:18 kwam met een brede glimlach weer terug van Auto Spijker woensdag
Een garage die je kan vertrouwen!
Na een domme parkeerfout van mijn kant, had ik schade aan onderkant van auto. Ik wist dat de garage het druk had, maar toch hebben ze mij gelijk geholpen omdat ze wisten dat ik de auto de volgende dag hard nodig had. Klasse service en natuurlijk goed werk afgeleverd. Maar dat was ik al gewend
Denken mee en zijn vakbekwaam bij de zorg voor veel diverse automerken.
Defecte ruitensproeierpomp snel en goed uitgevoerd.
Word altijd vriendelijk geholpen en verlenen goede service en houden je op de hoogte
Ervaring van dit bedrijf is dat zij meedenken mee denken en zoeken naar kosten besparende maatregelen voor het probleem wat er aan de auto is.
Het is altijd heel prettig bij Spijker. ze luisteren en doen heel goed wat je vraagt !
zeer professioneel en snel
Nu een paar keer geweest, houden zich aan de afspraak en zijn klantvriendelijk.
Goede service, aardige mensen, monteurs met ervaring
Snelle afspraak en vriendelijke geholpen. Geen probleem dat ik de auto later dan de reguliere openingstijden wilde brengen en ophalen. Echte service van de lokale ondernemer. Ga zo door!
De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.
Goede informatie over de reparatie eb de prijs. Auto keurig op tijd klaar.
Kundig en zeer service gericht. Altijd even vriendelijk.
Zover ik kan beoordelen is het gevraagde gebeurd. Mogelijkheden goed onderzocht en afgestemd. En resultaat is zoals afgesproken.
Heel goed, als altijd
Al jaren klant, altijd tevreden!! Zeer klant vriendelijkheid denken met je mee. Zeer kundig!
Alles naar wens! Goede prijs, service en advies
Fijn dat ik een fiets mee naar huis kon krijgen. Ze waren zelfs bereid om mij thuis te brengen. Erg fijn! Over het vakmanschap kan ik niks zeggen, want ik heb er zelf geen verstand van. Je moet er maar op vertrouwen. Wel vond ik de prijs van een grote servicebeurt erg hoog en ik vind het ook vreemd dat mijn auto van net 4jaar al zo'n dure reparatie moest ondergaan. Mogelijk niet de fout van spijker, maar wel vreemd dat zo'n jonge auto olie lekt en vorig jaar ook al een nieuw accu moest hebben. Ik kreeg de auto schoon gewassen weer terug. Dat vind ik nog eens service!! Super!
Kleine beurt goed uitgevoerd, auto compleet nagekeken en overige zaken in overleg naar behoren uitgevoerd, prettige ervaring.
Topervaringen
Na een goede kop koffie, een goede uitleg van de gebreken meteen de problemen opgelost. Geweldig
Slootdijk 9
3632AM Loenen aan de vecht