Geweldige service, zeer klantvriendelijk En een schone auto terug.
Wij hebben 3 auto’s die door Spijker worden onderhouden. En zijn altijd heel tevreden. Veel kennis en als het moet creative oplossingen.
Alles gaat in goed overleg
Voor zover ik na kan gaan, klopte alles. Op tijd naar binnen, op tijd klaar. Uiteraard is geloof in de juiste prijsopgave de sleutel van vertrouwen.
Goede communicatie
De jongens zijn allemaal even aardig. Niets is een gekke vraag (zelfs als autoamateur) en ze kunnen je overal mee helpen met een glimlach op hun gezicht. 100% aanrader!
Zie eerdere opmerking
Goed geholpen en toelichting gegeven. Nav het niet leveren van een sluiting …alsnog naar eigen expertise verholpen en toegelicht . Zo hoort het ….
Ik word altijd vriendelijk en vlot geholpen, of het nou om grote of kleine reparaties/problemen gaat. Als het nodig is, wordt er snel wat ingepland. Problemen worden altijd opgelost en als er hogere kosten zijn, word je altijd gebeld voor overleg.
I
Goede service ,schappelijke prijzen en zeer vriendelijk personeel. Denken mee voor de beste oplossing.
In overleg is er gelukkig altijd ruimte voor een spoedreparatie. Vakkundig gedaan en ik ben allervriendelijkst geholpen.
Inmiddels en trouweklant met onze 3 auto's
Prettige sfeer
Al heel een goede ervaring
Elke storing wordt net zo lang onderzocht tot het probleem is opgelost.
ik werd zeer goed geholpen
zie boven
Goede monteurs en vriendelijk, behulpzame medewerkers die hun vak goed verstaan. Mijn auto komt blij uit de garage.
Mijn auto wordt jaarlijks perfect onderhouden en schoongemaakt opgeleverd. Als er tussen de jaarlijkse onderhoudsbeurten onverhoopt iets mis is, dan wordt ik snel en effectief geholpen.
goede service en er wordt duidelijk aangegeven wat er gemaakt moet worden!
Alles volgens afspraak. Klantvriendelijk. Auto heel netjes afgeleverd. Excuus gemaakt dat auto geen schoonmaakbeurt gehad heeft, omdat de poetser niet aanwezig was, maar dat ik daar alsnog gebruik van kan maken, zodra de auto aan een schoonmaakbeurt toe is. Medewerkers van Auto Spijker: Ga zo door!!!
Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de uitstekende service die ik heb ontvangen bij Auto Spijker in Loenen aan de Vecht. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, werd ik verwelkomd door vriendelijk en behulpzaam personeel. Het vakmanschap en de kwaliteit van het werk waren heel goed en mijn Jaguar rijd weer als nieuw. De netheid en professionaliteit van de werkplaats is een verademing. Ik beveel ze van harte aan aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en hoogwaardige autoreparaties. Dankjewel!
Altijd klantvriendelijk, zeer behulpzaam, meedenkend en goed advies.
Slootdijk 9
3632AM Loenen aan de vecht