Blijft natuurlijk vervelend als je je auto voor meerdere dagen kwijt bent en dat je weet dat het veel geld gaat kosten. Daar staat tegenover een enorme service en klantgerichtheid, oprecht en zeer betrouwbare monteurs die er alles aan doen om je te helpen. Zeer vakkundige en behulpzaam personeel die de tijd voor je nemen, te woord staan het uitleggen en een oplossing weten te vinden.
We zijn netjes geholpen en hebben goed uitleg gekregen.
Vriendelijk en attent. Geen leenauto maar wel naar huis gebracht en weer opgehaald, prima toch. Wel een wat lange wachttijd tot reparatie, 2 week. Verder alles prima op orde. Groet Michael.
conform verwachtingen
Zeer snelle afhandeling van mijn onderhoudsbeurt en apk aan de auto
Service- en klantgericht en vakkundig.
Je word vriendelijke geholpen en op de hoogte gehouden. En fijn dat je een leenauto kan krijgen
TOP !!
APK keuring en klein onderhoud; helaas kwam mijn auto niet door de keuring en mocht er veel gebeuren. Netjes vooraf telefoontje gekregen met uitleg en bedrag. Tegen mijn verwachting in was de auto dezelfde dag klaar en (verrassing) auto helemaal schoon. Mijn leen autootje weer ingeleverd en met een grote tevreden glimlach mijn auto naar huis gereden. fijn te weten dat er nog garages zijn die het onverwachtse aangenaam kunnen maken.
In een woord FANTASTISCH
Ze staan altijd klaar voor mijn kleine incidentele bezoekjes. Zeer vriendelijk en snel
Ik kom al meer dan 45 jaar bij deze garage en ik voel me hier thuis. De koffie staat altijd klaar.
Super goeie & Snelle Service en betaalbaar.
Vriendelijk, snel en accuraat
Staan altijd klaar voor goede hulp
Goed vakwerk en prettig contact.
Snel en goed opgelost
Zeer. Behulpzaam
Mijn auto moest voor de apk. Helaas kwam het een en ander eruit wat aangepakt moest worden. Dit is per onderdeel overlegt en uitgelegd met bijbehorende kosten. Daardat de auto langer dan verwacht moest blijven is er vervangend vervoer geregeld, heel fijn. De auto weer schoon (van binnen en buiten) en volledige gerepareerd weer terug ontvangen.
prima bedrijf
Dit bedrijf heeft een zeer positieve manier van werken. Altijd meedenken en oplossingen aandragen. Vriendelijk personeel.
Keurige garage, deskundige en klantvriendelijk personeel
Fijne garage, goede deskundige service, prijs / kwaliteit dik in orde!
Je wordt altijd heel prettig ontvangen en geholpen!
Slootdijk 9
3632AM Loenen aan de vecht