Zeer vriendelijk en ervaren personeel. Denken altijd mee in oplossingen. Snel en goede kwaliteit,prijs verhouding
Fijn autobedrijf
Zeer deskundig in het vinden van eventuele mankementen, flexibel in het verlenen van hulp en zeer klantvriendelijk.
Super snel en met aandacht gerepareerd. Relijke prijs berkend.
Bij Auto Spyker zijn word je snel, deskundig en vriendelijk geholpen. Heb onze auto’s hier sinds ca. 2 jaar in onderhoud en Patrick en Danny staan altijd voor me klaar. Ad-hoc en voor reguliere service. Zeker aan te raden als je een betrouwbare auto garage zoekt.
Goede service, transparant
Mijn eerste ervaring bij Auto Spijker was een hele plezierige, van het online afspreken tot de aflevering later die dag. Ik had bij de online afspraak "grote beurt" aangegeven. Toen ik mijn auto weer kwam ophalen, werd mij verteld dat een grote beurt niet nodig was volgens mijn onderhoudsboekje. De mensen van Auto Spijker waren ook uitermate vriendelijk dus alles bij elkaar, een aanrader!
Wij kwamen voor het plaatsen van een lampje. Dat werden er direct twee, zodat we niet in korte tijd weer moesten komen. Ook werden de bladeren even opgeruimd en de ruitenvloeistof bijgevuld!
Wat een service! Mijn auto is voor een APK opgehaald, dezelfde dag weer teruggebracht incl reparaties. Heel fijn.
ik ben zeer tevreden!
Uitstekende service, lekkere koffie
Met Danny en Patrick als eerste aanspreekpunt, word ik al jaren goed geholpen door Auto Spijker
Vond de rekening aan de stevige kant voor een kleine beurt. Motorolie voor Eur 22.5 p/l? In de winkel / detailhandel voor Eur 13.30 p/l.... Had ruitenspr. vloeistof daags ervoor tot nok afgevuld. Staat toch voor Eur 2.99 op de rekening. Kleinmateriaal Eur 7.95? Geen grote bedragen het maar geeft niet echt vertrouwen in de opmaak van de rekening.
Topservice, keurig volgens afspraak. Tip: laat je je auto professioneel reinigen. Mijn 20 jaar oude Allroad weer als nieuw :-)
heel goeie service
Dezelfde dag nog werd een nieuwe band gemonteerd en een zijspiegel. S middags gebracht, om half 5 klaar!
Welke storing er is, ze kunnen alles verhelpen. En de gratis leenauto is helemaal fijn.
Correcte afhandeling van de onderhoudsbeurt en mijn aangedragen klacht. Prettig om vooraf te weten wat van mankementen er zijn en een daarbij behorende prognose van kosten. Voorkomt hiermee discussies over de kosten.
Op auto Spijcker kun je vertrouwen vak werk te leveren.
Goede garagisten
Vriendelijk en deskundih
Heel vriendelijk geholpen en snel weer onderweg!
Er hoeft maar iets aan de hand te zijn met de auto en je word op zeer korte termijn deskundig te woord gestaan. Alles lossen ze op van lekke band tot distributie ketting en dat alles wordt gedaan door zeer betrouwbare monteurs. Er word wel eens bij garages gezegd dat weet ik uit ervaring dat ze dingen gemaakt hebben of vervangen terwijl dat niet altijd gebeurd. Daar hoeft u zich totaal geen zorgen over te maken bij dit bedrijf wat hier word gezegd dat is gemaakt of vervangen is ook echt met super precieze gemaakt of vervangen. Echt een geweldig autobedrijf kan niet anders zeggen. Dikke pluim
Slootdijk 9
3632AM Loenen aan de vecht