Dit bedrijf blinkt uit in klantvriendelijkheid. Je kunt ze, bij wijze van spreken, dag en nacht bellen. Je kunt met een probleem altijd dezelfde dag terecht en er worden geen kosten voor de meeste klachten in rekening gebracht; wordt geacht tot de service te behoren.
goede verhouding
Nieuwe auto aangeschaft via autobedrijf Ouwerkerk. Goede service ,niks is te veel gevraagd. Mensen die hun vak verstaan .
prima bedrijf, correct in afspraken en gepleegd onderhoud.
Goed Gezellig Gastvrij Goede survis Komen afspraken na
Denken met me mee en prima service ook na de aanschaf
Super ervaring ! Snelle service, en zeer betrouwbaar bedrijf. We zijn al jaren klant en elke keer weer zijn we erg te spreken. Ze berekenen echt alleen wat nodig is. Ga zo door !
Autobedrijf Ouwerkerk is een zeer betrouwbaar bedrijf, die voor elk probleem een oplossing biedt. Zeer vriendelijk en kundig. Zij hebben mij meerdere malen enorm goed geholpen!
Meer dan 10 jaar trouwe klant geweest van dit bedrijf, maar klant geworden bij een andere garage waar afspraken wel worden nagekomen. Terugbelafspraken en (mondelinge) afspraken werden eerst wel nagekomen, maar sinds de garage niet meer in Utrecht zit, is hierin flink de klad gekomen. Zo wacht ik al meer dan een jaar op een beloofd telefoontje over de afhandeling van een rekening, worden mondelinge toezeggingen niet nagekomen, zijn de rekeningen hoog en ondoorzichtig en heb ik slechte ervaringen met het correct uitvoeren van reparaties. Service is ver beneden de maat.
Prima bedrijf waar de klant prettig geholpen wordt.
15 jaar klant dat zeg wel wat voor een autobedrijf Klasse.
ik vind dit een prettig bedrijf waar je goed te woord wordt gestaan en betrouwbaar overkomt. Het onderhoud aan de auto werd altijd naar mijn zin uitgevoerd.Ik vind goede service erg belangrijk en zal de volgende auto zeer waarschijnlijk bij deze garage weer kopen.
Breudijk 1 C
3481 LM Harmelen