bezig met de koop van een auto daar. ben geweldig goed geadviseerd en de vriendelijkheid binnen de garage ligt erg hoog.
Goede samenwerking je word altijd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Men werkt altijd oplossings gericht. De garage is altijd telefonisch bereikbaar kan me niet herinneren dat ik geen gehoor kreeg. Het is fijn om te weten dat je goede afspraken kunt maken, zeer betrouwbaar in kwaliteit , service en prijs. Als er niet teveel verandert zal ik nog lang klant blijven, prettig een overzichtelijke garage zonder gekke fratsen.
Heel goed, staan altijd klaar en denken mee.
Prettige manier vanzakendoen.
Een autobedrijf zoals het hoort. Doen wat ze moeten doen. Ze maken het niet mooier dan het is. Zeer klantgericht en \"no nonsens\" Korte lijnen, altijd in overleg met de klant. Geen baliemedewerkers. Je bent geen nummer.
Heb bij garage Overbeek een gebruikte Astra gekocht. Op het moment dat ik de auto ophaalde bleek dat er een nieuwe uitlaat onder de auto was gezet omdat bij de oude een demper vervangen moest worden ivm APK. Toen heeft men gelijk de complete uitlaat vervangen omdat de reparatie anders niet naar tevredenheid kon worden uitgevoerd. Op de terugweg naar huis bleek de auto niet warm te worden. Contact met Hans opgenomen en kon gelijk na het weekend terecht waarbij men de thermostaat vervangen heeft. Kosteloos. Garage Overbeek geeft prima service en behandeld zijn klanten zoals het hoort. Kan deze garage zeker aanbevelen.
Altijd bereid om te helpen, probeert kosten te besparen
Voor het eerst geweest i.v.m. aanschaf Volkswagen Transporter. Prima service, correcte mensen en geen gladde praatjes gewoon olderwetse degelijkheid! Ben ik weer aan wat anders toe kom ik zeker terug!
het is een heel erg klant vriendelijk auto bedrijf waar geen 9 tot 5 mentaliteit heerst
uper goed een van de weinige garages waar je niet besodemieterd word
Ik ben zeer tevreden over de behandeling en de kunde van autobedrijf Overbeek. De monteurs beschikken over een prima kennis. Er is sprake van een zeer menselijke behandeling en de prijzen vallen mee.
net bedrijf dat afspraken na komt met een goede prijs kwaliteit verhouding
Altijd prettig en deskundig
Klantvriendelijk. Proberen altijd een oplossing te vinden. Vervangt niet alles gelijk met nieuwe onderdelen maar zoeken een oplossing.Goede relatie met monteur. In dit geval Theo. Ga zo door. Groeten Ben
Een prettig bedrijf met deskundigheid, maar waar ook zeker de menselijke kant meetelt. Al jaren onderhoud en zo nu en dan aanschaf van een andere auto via Overbeek.