Prima service, je wordt altijd vriendelijk ontvangen. Er is een wachtruimte met tv en koffie en lectuur. Maar belangrijkste is natuurlijk, mijn auto wordt goed onderhouden tegen een acceptabele prijs
Goede service zonder gezeur
Prima service en gedegen kwaliteit voor de klant.
Prettige persoonlijke contacten.
Mijn accu moest vervangen worden heb om 8.15 gebeld en kon om 10.00 uur terecht met 20 minuten reed ik weer weg.
Zoals de vorige keren altijd duidelijk en eerlijk. Geen onnodige vervangingen en/of reparaties. Ik raad dit autobedrijf echt aan!
Vakkundig, klant vriendelijk ,hulpvaardig ,staan altijd voor je klaar ,en vooral prijsvriendelijk ,super mensen
Supergarage, ik werd als klant uitermate correct behandeld en voelde me er direct pp mijn genak. Dit was zeker geen uurtje factuurtje, ik werd door Raymond meegenomen voor een grondige bodem inspectie onder de auto en hij liet me alle plekken zien waar op gelet moet worden bij een oudere Seat. Direct een reparatie ingepland. De APK komt er ook aan hoor! Super en vertrouwd.
betrouwbaar, netjes en snel.
Goede service, vriendelijk en hulpvaardig personeel.
Een heel prettig bedrijf!Hulpvaardig en ze denken met je mee.Chapeau!
zoals al vele jaren helemaal goed en juiste prijs kwaliteit verhouding
Zeer tevreden klant
Erg goede en zeer profesionele service voor een eerlijk en redelijke prijs
goede ervaring, klantvriendelijk en deskundig ook het personeel.
Duidelijke afspraken Klantvriendelijk Goed meegedacht en advies
goede ervaring
Een goede, vlotte en vriendelijke behandeling.
Graftermeerstraat 34
2131 AC Hoofddorp