Gewoon altijd goed
Perfecte service voor een goede prijs
Prima service en goede vakmanschap!
Goede service om dat ik met mijn been in het gips zit en dus niet mag rijden kwamen ze bij mij thuis de auto ophalen en werd na afloop weer netjes terug gebracht. Hij heeft een kleine beurt en 2 nieuwe banden gehad
Jammer voor Klantenvertellen.nl maar in mijn beeld is het niet gewenst na ELK bezoek aan een bedrijf de klant te vragen naar zijn of haar bevindingen. Maximaal één keer per jaar (in verschillende seizoenen) volstaat.
Goed in onderhoud en klant gericht altijd opzoek naar een goede oplossing die voor beide acceptabel Is. Echt TOP!
Al jaren een 100% vertrouwen bij alles (aanschaf auto - onderhoud - service etc.)
Voor een kleine vakantiebeurt mijn auto aangeboden, heb even moeten wachten, maar een kopje koffie maakte het aangenamer. Vriendelijk en deskundig verder alles verholpen.
Ondanks de pijn van een dure reparatie, goed geholpen, uitstekende service met naar mijn idee een eerlijke prijs.
Prettige en behulpzame omgang met klanten. Geen lange wachttijden. Zeer goede ervaring.
Heel goed bedrijf
Goede service/denken mee om dure reparaties te voorkomen
Heel positief! Vriendelijk geholpen en is met ons meegedacht.
Top top top
Klantvriendelijk, eerlijk en deskundig. Een garage om voor om te rijden!
Uitstekende service
Prima ervaringen. Preventief gerichte service. Men denkt goed mee om reparatie betaalbaar te houden. Ook voor niet standaard ingrepen aan auto wordt ruimte gemaakt.
Graftermeerstraat 34
2131 AC Hoofddorp