Altijd snel en goed geholpen. Nooit onnodige zaken aanbevolen, maar altijd eerst overlegd over eventuele noodzakelijkheid van een reparatie of aanpassing. Ik kom er al meer dan 20 jaar en bovenstaande is al 20 jaar van toepassing. Heel goed en betrouwbaar.
Ik kom al sinds 1991 bij deze garage en dat is niet voor niets. Hele fijne garage met persoonlijke benadering en ze staan altijd voor je klaar.
Zeer goed, vriendelijk personeel, deskundig!
Goed, staan altijd voor je klaar hoe druk zij het ook hebben.
Altijd deskundig en vriendelijk
Prima persoonlijke service
Snel, betrouwbaar, flexibel. Top garage.
Onze auto is al zes jaar in inderhoud bij Biesheuvel. Het bevalt zeer goed; er wordt alleen het nodige vervangen en gerepareerd tegen een schappelijke prijs. Vriendelijk en correct personeel.
Uitstekend! Goede toelichting vooraf van wat er gerepareerd moest worden en een berichtje zodra de auto gereed was. Het factuurbedrag was conform afspraak.
Altijd superservice!
Kon snel terecht goede service en niet duur
Goed, vriendelijk en vakkundig geholpen.
Prima service. Verstand van zaken.
Prettige en vriendelijke mensen. Denken mee met de klant. In mijn ogen zeer deskundig.
Top bedrijf. Goede service en advies
Je bent geen kenteken of klantnr bij dit bedrijf. Wel jammer dat in de achterbak een boardplaat niet terug bevestigd is
Beste mevrouw Hensen, Allereerst excuses voor het ongemak, dit mag niet gebeuren. Heeft u het zelf kunnen oplossen? Anders kunt u altijd even langsrijden om het door ons wel te laten vastzetten. Groet, Raymond
Graftermeerstraat 34
2131 AC Hoofddorp