Prima bedrijf
Vriendelijk, professioneel, zonder poeha
Zeker een aanrader. ik ben een aantal keer met me Opel\'tje naar de Opel dealer geweest, daar kan ik wel 20 pagina\'s over typen, gaan we niet doen. aardige mensen, goeie prijs, zeker een keer proberen, ik durf bijna met zekerheid te zeggen dat dit jou garage gaat worden.
Prima bedrijf
Reeds sinds 1995 klant van het bedrijf naar volle tevredenheid.
Gewoon een goed en eerlijk bedrijf
Klantvriendelijk, ze kennen je, goede service.
Uitstekend!
Super klant gericht
Goed, betrouwbaar en meedenkend.
Vriendelijke Eigenaar, Prima service en personeel
Vriendelijk. Altijd! Ongeacht hoeveel dropjes ik uit de pot op de toonbank naar binnen werk. En dat zijn er nogal wat! (Meer dan ze weten, overigens, want ik graai de pot ongezien leeg, every chance I get.) Voor iedereen die meer belang aan de conditie van zijn/haar auto hecht dan aan dropconsumptie : Garage Biesheuvel zorgt al járen erg goed voor mijn Ford Fiësta. Het is geen auto met de waw-factor en ook al niet de jongste meer, maar dat maakt voor Garage Biesheuvel niet uit. Zowel ik als mijn auto worden met egards (zoek op indien nodig. No shame.) behandeld. Ik stuur ze met Kerst nog net geen kaartje, maar je zou het nondeju bijna gaan overwegen. Garage Biesheuvel : allen daarheen! Ben zeer tevreden.
Prima garage, vriendelijk en vakkundig personeel.
Graftermeerstraat 34
2131 AC Hoofddorp