Garage Biesheuvel biedt prima service en geeft goede adviezen. Zij leveren goed werk en zijn betrouwbaar.
Al jaren mijn garage voor zowel aankoop als onderhoud en keuring. betrouwbaar en tevens betaalbaar
Goed kontakt en daarbij jarenlang prettige ervaring!
Goed en snel geholpen
Prima en snelle service
Uitstekend garagebedrijf, altijd behulpzaam en vriendelijk. Nog nooit een wat \"dubieuze\" rekening ontvangen. Beleefd personeel en geven altijd goed advies.
Na 15 jaar terug bij garage Biesheuvel. Goede deal met inruil. Na uitvoerig advies en onderhandelen kleine, tweedehands Hyundai i10 aangeschaft. Direct al gratis zomercheck, met correcte behandeling.
Prettig
Goede service, vriendelijk personeel, meedenkend en betrouwbaar
Goede ontvangst en hulp, met de aanwezige vriendelijke personen. Net te showroom alles is keurig schoon en auto`s zien er mooi gepoetst uit..
Staan altijd klaar en helpen snel in noodgevallen zoals vandaag met een motorstoring.
Heel goed, heel klantvriendelijke.
Het is 1klas auto garage. Zeer vriendelijke,behulpzame deskundige garage ,waarvan ga ik met pleizer naar hun toe met het gevoel dat mijn vraag, probleem zeker opgelost worden.
Graftermeerstraat 34
2131 AC Hoofddorp