Bij deze garage staat service en klantvriendelijkheid duidelijk hoog in het vaandel. Wie je ook spreekt, iedereen is vriendelijk en hulpvaardig. Er wordt meegedacht over waar je als klant mee komt, waarbij ze altijd een scherpe prijs ook nog \'ns voor ogen houden. Een voorbeeld voor veel andere bedrijven, óók niet garages! Ik ben al jaren klant en zal dat zeker blijven.
Zeer goede garage kom hier al sinds 2002. Staan altijd voor je klaar en mocht je wat hebben pech en andere zaken dan proberen ze dat zo snel mogelijk te verhelpen. Tevens heb ik bij hen ook mijn auto gekocht (2e hands).
Beste autobedrijf van Hoofddorp en omstreken. Vakkundig, sympathieke mensen, goede prijs kwaliteit. 2x een auto aangeschaft, altijd goed geweest.
Al jaren vaste klant en altijd tevreden!
Ik kom hier al geruime tijd als klant voor onderhoud en aanschaf van occasions voor zowel mijzelf als mijn vrouw. Een vrij klein bedrijf dat daardoor persoonlijke service kan geven met voldoende vakkkennis in huis. Denken goed mee en geven pragmatische oplossingen. Betrouwbaar omdat ze gericht zijn op een lange termijn relatie met hun klanten.
Altijd snel, adequaat en vriendelijk geholpen.
Vriendelijkheid en deskundigheid de andere namen zijn voor garage Biesheuvel in Hoofddorp!
Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf, beter dan de dealer in mijn woonplaats.
hele goede garage erg vriendelijk personeel.
Fijne en vriendelijke benadering
Goed!
sinds een paar jaar klant nadat ik bij toeval bij ze terecht kwam nadat ik met pech op de A4 stond. Ik heb zelf oude auto en als het nodig is helpen ze goed en vakkundig voor realistische prijs. Ondanks dat ik ter weg woon van garage wat voor mij onhandig is wil ik geen ander meer.
Goede autogarages zijn garages waar je een goed gevoel bij hebt. Biesheuvel in Hoofddorp is zo een garage. Je wordt altijd snel geholpen, voor een redelijke prijs. Betrouwbaar en goed advies. Altijd in goed overleg. Dat heb ik bij vele andere garages niet zo ervaren. Vandaar dat ik al jaren bij Biesheuvel ben.
Zeer goede ervaringen, altijd bereid tot helpen, staan altijd klaar
er altijd even tijd wordt gemaakt om naar een probleem te kijken. Zomogelijk meteen verhelpen, anders volgt afspraak. Steeds behulpzaam en meedenkend. Er wordt gekeken wat voor de klant de beste en voordeligste oplossing is, waarbij de veiligheid voorop staat. Zeer redelijke garagetarieven, je hebt nooit het gevoel te veel te betalen. Destijds hier tweedehands auto gekocht; deze nu hier in onderhoud.
Vanwege een aantal redenen: 1) Goede deskundige adviezen 2) Prettige, persoonlijke service 3) Nette, schone garage / werkplaats 4) Sfeer 5) Slimme personeelsopbouw 6) Eigenaar die zijn handen durft vuil te maken 7) Mogelijkheid om direct langs te komen voor een stukje advies of kleine reparatie (lampje) 8) Prijzen beduidend aantrekkelijker dan bij dealer (garage), zowel in het onderhoud als in de onderdelen 9) Gratis opslag zomer-/winterbanden
Aardige mensen. Goede Service. Goed advies. Goede reparatie.
Ze staan altijd voor me klaar met raad en daad, passen zich, als het enigszins kan aan mij aan i.p.v. dat het andersom is. Geen lange wachttijden en goede service.
Graftermeerstraat 34
2131 AC Hoofddorp