Goede garage, vriendelijk, klantgericht, eerlijk, geen loze woorden maar daden.
Enkele jaren geleden had ik een probleem aan de benzine en LPG installatie, de garage om de hoek wist er geen raad mee. Op aanraden van een collega met Pouls contact opgenomen. Waar de andere garage geen idee had wat het probleem was kreeg ik binnen 15 minuten een diagnose. LPG pomp kapot en injecteurs verstopt (te oude benzine). Pomp moest sowieso vervangen worden. Hun eigen voorstel was om eerst te kijken of het probleem op benzine met een eenvoudig middel (injector reiniging) te verhelpen was. Mocht dit niet helpen dan kon nog altijd de duurdere 2e optie gedaan worden (injector’s uitbouwen en ultrasoon reinigen). Dus niet meteen de duurste werkzaamheden uitvoeren, maar eerst kijken of het eenvoudig opgelost kan worden. Tevens tips gekregen om dit soort problemen in de toekomt te voorkomen.
Sindsdien werkt alleen nog Pouls aan mijn auto, ondanks dat dit betekend dat ik er 50 km voor moet rijden. Er wordt altijd duidelijk overlegd over reparatie en ze weten wat ik van hun verwacht, de auto moet rijden en wat defect is moet gerepareerd worden.
Dus toen ik me een andere auto heb gekocht was het ook weer Pouls die er een LPG installatie heeft ingebouwd. Ook nu weer duidelijke afspraken over hoe en wat, in overleg bepaald waar de tankaansluiting en de bedieningsschakelaar komen te zitten. Bij het afhalen van de auto heldere uitleg gekregen over hoe de installatie werkt en waar ik rekening mee moet houden. Perfect, en ze hadden de auto zelfs nog gewassen. En mocht ik in de toekomst nog vragen hebben dan weet ik dat een telefoontje genoeg is om een helder antwoord te krijgen.