Deskundige vakmensen

Alles wordt geregeld!

Naar volle tevredenheid geholpen.

Rustig de tijd genomen om alles uit te leggen en een snelle verkoop afhandeling.

Gewoon een zeer goed en gespecialiseerd bedrijf.

Tijdens mijn eerste bezoek, had ik problemen met het doorschakelen van mijn Lpg installatie, er was een vermoeden dat er een feulinjector stuk was, echter na een reset hebben ze op voorhand de gasblok computer vervangen. Echter blijkt achteraf toch dat de feulinjector toch niet goed was. Na een telefonisch overleg mocht ik meteen langs komen. De auto moest blijven staan, en ik werd door mevrouw Riet in de Cabrio naar het station gebracht. Heerlijk gekletst en na een klein kwartier was ik al op de trein. Materialen besteld en na reparatie rijd ik dan weer veilig op LPG. GOEDE SFEER, PROFESIONELE MONTEURS, EN EEN HEERLIJK BAKJE KOFFIE. Zal zeker nog eens langsgaan. Dank jullie wel voor jullie KWALITEIT. Jackverheezenservice JVS

Goed en betrouwbaar adres.

Er wordt met de klant vooraf goed besproken wat moet worden gedaan. Over de uitvoering en afhandeling, ben ik als klant al meer dan 30 jaar meer dan tevreden.

topgarage

Kundige mensen en klantgericht

Storing vakkundig opgelost

Snelle service

Mijn lpg installatie had een servicebeurtje nodig, ik heb snel een afspraak kunnen inplannen. De beurt zelf ging erg vlot. Ik ben tevreden

Altijd prima, daarom rijden we er best een stuk voor. We hebben er alle vertrouwen in.

Keurig probleem opgelost

Correct, vakkundig en vriendelijk

Prettig !!

Top service, doen wat ze moeten doen.

Zeer betrouwbaar garagebedrijf, alles wordt volgens afspraak gedaan. Al jaren tevreden klant.

Goede info. tijdens reparatie. Komen afspraken na

Helder, goede info. Betrouwbaar

Zoals altijd, goede service

Zoals altijd, goede service

BMW kennis centrum

Wij kiezen ervoor om een 21 jaar jonge BMW 520 te blijven rijden. Door de kennis en passie van het Pouls team hebben wij nog nooit stil gestaan of een fikse storing gehad! Dus gewoon je BMW bij Pouls in onderhoud geven!

goede communicatie en service

goede ervaringen. Afneembare trekhaak van mijn 3e auto.

mijn vriendin is heel goed geholpen.

Altijd zeer tevreden geweest

Goede service en prima koffie.

goede service, deskundig bedrijf

uitstekend adres voor inbouw lpg en onderhoud daarvan (kleppen stellen)

Vakkundig!

Correcte en zeer bekwame garage!

reparatie ok, alleen jammer dat de vul klep niet origineel vervangen kon worden.

Betrouwbaar en klantgericht

Altijd goede kwaliteit van onderhoud, en je kunt snel terecht als er eens iets is met de auto. Zij lossen op wat andere autobedrijven laten liggen.

Een verademing in kennis en klantservice

Technisch uitmuntend, luisteren naar wat de klant wil. Service die jullie bieden is nog moeilijk vindbaar in het land. Chapeau!

Gastank is perfect geïnstalleerd.

serieus bedrijf met professionele ervaring !

Altijd goede top service waar het geld zijn waarde heeft! zeker de moeite waard hier zijn auto te laten checken!

Goed werk en service verleent

Zoals alle vorige keren tot mijn tevredenheid de afgesproken werkzaamheden verricht en een goede uitleg hierover verkregen.

Bong 6 A

5991EB Baarlo lb