Buitengewoon professioneel

Mijn auto had al ruim een jaar een storing, de garage waar ik normaal onderhoud heb wuifde de klacht weg. Vanwege onderhoud aan de gasinstallatie was ik bij Pouls. Zij ontdekte de storing en hebben dit onderdeel vervangen zodat de auto nu eindelijk perfect loopt. Gelukkig, ik stond op het punt de auto van de hand te doen.

Een sterk aan te bevelen garage

Zeer gedienstig en vooral een zaak waar er vastgesteld wordt... overleg wordt gepleegd en dan hersteld zonder verrassingen. Gewoon zo verder doen.

Goede service!

Snelle reactie op de aanvraag waarna ook nog telefonisch contact om enkele vragen beantwoord te krijgen.Ook ter plaatse toen ik de auto bracht een duidelijke uitleg over de mogelijkheden en hoe e.e.a ingebouwd ging worden.Vandaag de auto opgehaald en n fijne rit van 200km naar huis gereden met het ingebouwde Prins systeem. Nu genieten van de lage LPG prijs aan de pomp!

Super vakmanschap

Heel goede service en zeer goede oplossing

Reeds vele jaren ben ik een tevreden klant

Vakkundig onderhoud tegen conforme prijzen, ongeacht merk of leeftijd van de auto.

Goed en duidelijk advies, ben goed geholpen

Mijn vragen m.b.t de nieuwe lpg installatie zijn duidelijk en eerlijk beantwoord. Nette installatie en tot nu toe geen issues.

Niet in verhouding.

Als de uiteindelijke rekening bijna het vijfvoudige van het vervangende onderdeel is, ga je toch naar alternatieven kijken. En ja, alles is duurder geworden en ja uurloon is een groot deel van een reparatie, maar: Het gebruik van apparatuur in rekening brengen (€15) heb ik nog niet eerder meegemaakt. Wat mij betreft is de verhouding hier een beetje zoek. Mvg, Bas van der Zwaan

Jeder Zeit wieder

Super freundlich und ein Spezialist für LPG Gas

Topbedrijf

Klantvriendelijk, professioneel, veel kennis van zaken, echt een aanrader. Het probleem dat we hadden met onze wagen helemaal verholpen. Dit na allerlei andere garages bezocht te hebben die het probleem niet konden vinden/verhelpen.

Betrouwbaar!

Je hoeft maar te bellen en je wordt geholpen; vroeger (en nog steeds!) door Jan en ook door Guus; Guus heeft mij een aantal jaren geleden begeleid met aankoop auto; zeer aardig want was ergens anders; zijn uiterste best gedaan om alles te checken en mij van advies te voorzien!! Ben uiteraard weer bij Pouls in onderhoud door met name het vertrouwen!!

Alles netjes opgelost, top !

Reparaties perfect uitgevoerd , alles netjes gemaakt , en auto ook nog gepoetst .

nette mensen !

NETTE ZAAK,MOOI WERK GEMAAKT! wel na mijn mening even langer proefrijden om storingen te voorkomen en dan pas aflevering,gr nico kolvenbach p.s maar gebeurd bij ons ook hoor !

Snel en correct geholpen.

LPG-installatie in nieuwe auto ingebouwd zonder werksporen. De 4e dag reden we er al weer mee weg.

Prima ervaring

Er valt niets anders over te zeggen dan een prima ervaring

Duidelijk, eerlijk en klantvriendelijk

In een kort contact zeer professioneel en klantvriendelijk geholpen. Duidelijk in hun uitleg en werkwijze. Zeer tevreden over hoe de verkoop tot stand is gekomen.

Je probleem of vraag wordt correct en goed uitgevoerd of beantwoord.

Ik moet meer dan een uur rijden om in Baarlo te komen maar de service die Jan en collega's geven is erg goed. Alleen jammer dat ik de laatste keer niet meer op rekening kon betalen terwijl ik dat altijd correct heb gedaan, ....tijden veranderen.

een zeer goed bedrijf met deskundig personeel en goede service.

mijn auto gebracht hij liep niet meer op gas, de diagnose was ze hadden hem op de laptop aangesloten maar konden geen verbinding met de computer van de auto maken dus moesten ze gaan bellen om software te krijgen zodat ze wel verbinding met de computer van de auto konden maken. Daaruit bleek toen dat de computer van de auto kapot was dus moesten ze een nieuwe computer bestellen maar dat ging niet bij de dealer en deze computer moest geprogrammeerd worden op chassisnummer en dan kon hij weer ingebouwd worden. alles bij elkaar dus professioneel en deskundig opgelost, Een goed en professioneel bedrijf wat ik iedereen aan kan raden.

Goed bedrijf

Het maken van een afspraak was snel geregeld. Op de tijd van de afspraak werd er ook direct aan de auto begonnen. Nadat de werkzaamheden klaar waren heeft de monteur mijn vragen prima beantwoord.

Correct eerlijk betrouwbaar

Al jaren onze betrouwbare goede service verlenende garage

Kwaliteit met ervaring dat zie en merk je.

Bedrijf ideaal voor de inbouw van lpg installaties

Goede comminicatie en goede service

Top bedrijf met vakkundig personeel

Ik ben al een aantal jaar klant bij ze met mijn zakelijke bus en priveauto. Altijd een top service!

Geweldige service.

Geweldige service. Altijd correct en volgens afspraak.

Alles goed en volgens afspraak geregeld!

Komen de gemaakte afspraken goed na.

Altijd meedenken in oplossingen

Al jaren vaste klant bij Pouls ( en dit zal ook zo blijven), zodra er iets mankeert aan de auto zal er altijd keurig gecommuniceerd worden wat en hoe. Vakkundig personeel dat meedenkt in oplossingen qua reparatie en onderhoud. Altijd dat stapje meer qua service en advies.

Bong 6 A

5991EB Baarlo lb