Goed bedrijf

Prima en fijn bedrijf. Werken netjes en correct

prima service. snelle afhandeling

deze garage staat altijd voor de klant klaar. De monteurs zijn vriendelijk en zeker in deze tijd van corona, worden er de nodige maatregelen genomen en toch klantvriendelijk.

Ik belde ivm storing aan rem

Kon auto gelijk brengen. Leenauto geregeld.

Goede garage

Correct, laagdrempelig en betrouwbaar.

goede service

problemen met de accu, gelijk de zelfde dag opgelost, dat is pas service

Zee goed

Zeer goed service en persoonlijk contact

Goede service, denken prima mee

Goed afspraken maken, denken goed mee, wordt altijd snel geholpen als je problemen hebt.

prettig en vlot geholpen bij acute nood

kapotte accu goed en vlot vervangen

Top garage

Een goede service, klantvriendelijk en kwaliteit

zeer vriendelijk, strak georganiseerd

Leuk dat je zo de werkplaats inloopt, goede tips en extra adviezen, prijs lijkt ok. Prima dus!

Uitstekend!

Ik heb veel vertrouwen in het bedrijf. Altijd prima overleg en een vriendelijke benadering.

Goede service en meedenken.

Als er wat is dan lossen ze het op en denken mee om dit zo goed en goedkoop mogelijk te regelen. Ook fijn online beurt in plannen.

Prima, altijd goede service, kleine persoonlijke garage

Wordt goed geadviseerd over wat al dan niet noodzakelijk is, en wat daarin de opties zijn.

Prima bedrijf en kundige mensen.

Bedrijfsleider vriendelijk en eerlijk persoon, Ik raad iedereen aan om naar deze garage toe te gaan. Met vriendelijke groet.

helemaal perfect

Uitstekende garage, mooie kortingen ook op banden etc. Vakkundig werk en sympathieke mensen.

prima service

snelle reactie en uitvoering van de reparatie

Top service

Een persoonlijke nette en goede service

Goed geregeld

Goede service door kaartjes, en reminder via de app, ideaal. Goed overleg over wat ze gaan doen en waarom met je auto.

Uitstekende service

Duidelijk en servicegericht

Aardige en deskundige mensen. Top service.

Pouwels wekt vertrouwen. Ze komen afspraken na en zijn deskundig.

Geweldig!

Ik was in de ochtend de afgesproken tijd voor de bandenwissel vergeten en ik kon in de middag toch nog terecht. Dat is pas service!

kleinschalig lokaal betrouwbaar

betrouwbaar kleinschalig lokaal

Altijd top.

Uitmuntend service zoals altijd!!

Al sinds ik mijn rijbewijs (en dat is al heel lang) heb ik kom ik bij garage Pouwels in Millingen en ik zie dan ook geen reden om weg te gaan naar een andere garage. Altijd netjes en vriendelijk behandeld, meestal kostenopgaaf vooraf, altijd een leenauto beschikbaar indien nodig, vriendelijke en deskundige monteurs en nog veel meer. Echt een aanrader deze garage.

prima, heldere communicatie

prima, heldere communicatie

Heerbaan 105 146

6566EG Millingen aan de rijn

Over Autobedrijf Pouwels Millingen

Gelegen in het centrum van Millingen is Pouwels een echte dorpsgarage. een compact familiebedrijf waar nog gewoon een fijne vertrouwde sfeer heerst en de klanten echt gekend worden. Liefde voor het vak en ouderwets degelijk vakmanschap staan er voorop. U kunt bij Pouwels terecht voor APK, onderhoud, storingsdiagnose, reparatie en schadeherstel van elke auto. Van oldtimer tot hagelnieuw, van Alfa tot Volvo. Bovendien kunt u rekenen op eersteklas service, eerlijk advies en een reële prijs. Anderzijds is het een modern, goed uitgerust all-round BOVAG garantiebedrijf met een breed dienstenpakket en moderne services. Een hoog opleidingsniveau en consequente training van de monteurs maakt dat ook de allernieuwste autotechniek met enthousiasme omarmd wordt.