perfect

Al jaren heb ik mijn auto daar in onderhoud. Nooit geen klachten.Wordt perfect afgehandeld.

Klantvriendelijk, persoonlijk en kundig!

Een zeer klantvriendelijk garagebedrijf! Denken altijd mee en zijn ontzettend dienstverlenend. En niet geheel onbelangrijk: ze leveren gewoon goed werk.

Prima service en aandacht

Prettig persoonlijk autobedrijf waar de klant nog centraal staat. Komen afspraken goed na

Kwalitatief heel goed en aardige mensen

Erg prettig en deskundig personeel.

Gewoon ouderwets goed

Een top bedrijf met ouderwetse goede service. Geen gedoe, gewoon recht toe recht aan. Daar houden we van.

Top service

Bij Pouwels service is Effectief, snel, vriendelijk. Mijn auto is iedere keer perfect gerepareerd.

Zeer service gericht.

In 1 woord : vertrouwen!

Snel en goed geholpen!

Klantvriendelijk! Snelle en goede service.

Prima service, vriendelijk en snel geholpen.

gewoon goed

Beurt en APK met kortingen rond 200 euro prima

Top garage

Goede garage. Persoonlijk, eerlijk en schappelijke prijzen. Al jaren tevreden klant.

Snelle service

Snel en deskundig geholpen door vriendelijk personeel

Betrouwbaar en meedenken

Een garage waar ik me thuisvoel

supergoed!

*****

Altijd prima service en voorlichting

Er wordt echt meegedacht naar mogelijke oplossingen. Ik kom van verder weg maar heb het er graag voor over.

Duidelijk

Prima service en prettige mensen Altijd vriendelijk

vriendelijk, vlot en voortreffelijk

vriendelijk, vlot en voortreffelijk

uitstekend

Deze garage is zeer vakkundig en is daarnaast ook nog eens uitermate klantgericht. Ik ben er heel tevreden over

Door goede communicatie verloopt alles prettig

Prettige omgang, behulpzaam en vlot

Kundig, aardig en snel. Wat wil je nog meer?

Al jaren een tevreden klant die graag bij deze zaak komt. Heel veel beter wordt het niet.

Zoals altijd raad iedereen aan om hier naar toe te gaan.

Makkelijk afspraak online maken. Bij vragen krijg je nette mail met antwoord

Betrouwbare garage

Vakkundige garage. Ik kan er ook altijd snel terecht voor bv een lamp vervangen of een acuut probleem.

Goede uitleg, fijn alles afgehandeld.

Weer uitstekend verzorgde reparatie.

Prettig bedrijf omdat je direct contact met medewerkers kunt hebben!

Heerbaan 105 146

6566EG Millingen aan de rijn

Over Autobedrijf Pouwels Millingen

Gelegen in het centrum van Millingen is Pouwels een echte dorpsgarage. een compact familiebedrijf waar nog gewoon een fijne vertrouwde sfeer heerst en de klanten echt gekend worden. Liefde voor het vak en ouderwets degelijk vakmanschap staan er voorop. U kunt bij Pouwels terecht voor APK, onderhoud, storingsdiagnose, reparatie en schadeherstel van elke auto. Van oldtimer tot hagelnieuw, van Alfa tot Volvo. Bovendien kunt u rekenen op eersteklas service, eerlijk advies en een reële prijs. Anderzijds is het een modern, goed uitgerust all-round BOVAG garantiebedrijf met een breed dienstenpakket en moderne services. Een hoog opleidingsniveau en consequente training van de monteurs maakt dat ook de allernieuwste autotechniek met enthousiasme omarmd wordt.