Netje een sms als het klaar is kosten zijn vooraf bekend

Goed, en volgens afspraak

Alles perfect geregeld

Goed en snel geholpen. Ik ben erg tevreden en kom zeker bij jullie terug. Mijn mail adres is: [email protected] Het andere is van Ria haar winkeltje. Met vriendelijke groet, John

Uitstekende service. Vriendelijk, behulpzaam personeel

Prima service zoals altijd

top garage

Ik kom al jaren bij Pouwels, al sinds ik m´n rijbewijs heb, en ik zie geen reden om dat te veranderen. Ik ben al jaren een tevreden klant

Vertrouwd, deskundig en eerlijke adviezen.

Eenvoudig om afspraken te maken. Heeft altijd tijd voor je. Kijkt naar oplossingen.

Goede service en advies.

Ik kan er altijd terecht voor bv een onverwachtse klus: spijker in de band. Wordt snel en vakkundig opgelost. Fijne en betrouwbare garage. Ben er heel tevreden over.

Klantvriendelijke garage met een uitstekende service!

Een betrokken garage waar je ook met adviesvragen terecht kunnen! Ze denken altijd met je mee.

Vakkundig geholpen

Met vertrouwen op pad

Een autobedrijf naar mijn hart.

Hier wordt nog met liefde voor autotechniek aan auto's gewerkt. Men komt via de garagevloer en langs (aanspreekbare) de monteurs bij de administratie in plaats van bij een afstandelijk functionerende juffrouw ergens achter in een glimmende showroom die technisch van geen toeten of blazen weet en het moet doen met de informatie die ze van de chef-garage krijgt wiens opdracht het is je zoveel mogelijk (nog) onnodige ingrepen aan je auto aan te smeren. Er zijn ook (merkloze) garages aan de andere kant van het spectrum. Er lopen monteurs rond met vooral grote handen en te weinig technisch inzicht om het juiste te doen. Met bluf en weinig tact houdt men de, meestal ontechnische klant, onder controle. Bij Pouwels niets van dit alles. Ongewoon ouderwets vakmanschap, iedereen benaderbaar èn betaalbaar.

uitstekend

Al voor de brief van RDW had ik post van het autobedrijf voor de jaarlijkse APK. Er wordt meegedacht met de klant of/wanneer bandenwissel het beste kan. Er worden geen onnodige handelingen verricht. Er wordt extra contact opgenomen bij onvoorziene en/of kostbare reparatie En.... ze zijn vlot

prima en deskundige service

zie boven

Keurig werk.

Betrouwbaar, vakkundig en klantgericht bedrijf

Een garage waar je je thuis voelt

Uitstekende service

Al weer 10 jaar een zeer tevreden klant vanwege de perfecte dienstverlening

Beter dan goed

Mailtje over een canvasbreuk, zonder overleg wordt meteen de juiste band besteld die dan 3 uur later klaar staat. Super bedrijf!

Prima garage, met goed service

Goede, vriendelijke en vlotte service, waarbij meegedacht wordt met de wensen van de klant

Great service, friendly staff

People are quite helpful and explains issues and solutions well

• Would you recommend us? Yes

prima service

Deskundig in volgens afspraak

Aardig, enorm kundig en prima service

Goede communicatie en snel opgelost!

Een apk keuring laten doen voor mijn Volvo. Helaas kwamen ze een aantal dingen tegen, maar er is goed mee nagedacht en snel en perfect opgelost! Bedankt voor de goede service.

Ik hoef maar te "kikken" en ze staan voor je klaar !!

Na een melding van een defecte accu stonden ze binnen 15 minuten op de stoep. En de auto was binnen een dag weer terug, omdat de goede accu niet op voorraad was.

Fijn bedrijf, goede service.

Eerlijk en vakkundig.

Helemaal top, iedere keer weer.

Ik ben al lang vaste klant bij Pouwels. Ik hoor van anderen dat Pouwels duur zou zijn, mijn ervaring is echter heel anders. Juist door hun meedenken, zorgvuldige controle van mijn auto en goede adviezen worden hoge kosten voorkomen. Als reparaties niet persé nodig zijn, of goedkoper kunnen, wordt dit altijd overkegd. Helemaal top!

Heerbaan 105 146

6566EG Millingen aan de rijn

Over Autobedrijf Pouwels Millingen

Gelegen in het centrum van Millingen is Pouwels een echte dorpsgarage. een compact familiebedrijf waar nog gewoon een fijne vertrouwde sfeer heerst en de klanten echt gekend worden. Liefde voor het vak en ouderwets degelijk vakmanschap staan er voorop. U kunt bij Pouwels terecht voor APK, onderhoud, storingsdiagnose, reparatie en schadeherstel van elke auto. Van oldtimer tot hagelnieuw, van Alfa tot Volvo. Bovendien kunt u rekenen op eersteklas service, eerlijk advies en een reële prijs. Anderzijds is het een modern, goed uitgerust all-round BOVAG garantiebedrijf met een breed dienstenpakket en moderne services. Een hoog opleidingsniveau en consequente training van de monteurs maakt dat ook de allernieuwste autotechniek met enthousiasme omarmd wordt.