vlot en correct.

Tip, vaak komen campers uit de winterstalling als ze naar de APK gaan. Ik zou een was service erbij leveren.

Vriendelijke service en duidelijke afspraak

Een zeer vriendelijk en goed bedrijf

Onze eerste camper bij Reinders gekocht. Na een eerste bezoek waren wij al verkocht door de klantvriendelijkheid! De camper is helmaal naar wensen afgeleverd met duidelijke uitleg en zorg. Een aanrader, ook al is het zoals voor ons, een 200 km verderop!

Toegankelijk, klantvriendelijk en meedenkend.

Fijn dat ze van tevoren bellen om aan te geven of ze nog bijzonderheden hebben gevonden en dan overleggen hoe en wat.

top

Prettige ontvangst, ze kennen je, koffie kun je zelf inschenken, men weet wat voor afspraak je hebt, en omdat het Paastijd was, kregen we ook nog een zakje eitjes mee!

Vriendelijk en geduldig

Mijn auto bij Reinders gekocht, vriendelijk vertrouwd geholpen. Prettig gesprek, gaf me een goed gevoel.

Uitstekende service

Goede service gekregen, prijs kwaliteit uitstekend en alles goed geregistreerd en uitgeschreven. Goede keuze om hier een auto te bekijken/kopen!

Goede service, prachtige auto’s

Wederom na meerdere goede ervaringen top geholpen En weer een prachtige auto mogen aanschaffen. Zeer zeker aan te bevelen om zelf te gaan ervaren!

Prima!

Goed advies, denk in oplossingen!

Zeer prettig bedrijf! Kundige en vriendelijke mensen

Goede ervaring g. Zal zeker Reinders aanbevelen

Kland vriendelijk.

De afspraken zijn allemaal naar behoren uitgevoerd, ik ben goed tevreden.

Jammer dat ik niet eerder klant was...

We hadden al eerder van andere klanten gehoord dat ze erg tevreden waren over Reinders. Onze eerste ervaringen zijn zeer positief. Ook wij kunnen deze garage aan ieder aanbevelen.

goede garage met vriendelijke medewerkers en snelle service

goede garage met vriendelijke medewerkers en snelle service

Super goed

Een top garage niks teveel

Wederom geweldig

Heerlijk bedrijf om cliënt te zijn. Attent en volop aandacht voor de cliënt, geweldige service en 200% betrouwbaar. Rij er een behoorlijk stuk voor om(100 km).

Top service!

Wij hebben er een wat oudere Opel Astra gekocht, de auto is meer dan goed afgeleverd! Stond klaar met een mooie strik er op. Alle puntjes perfect opgelost en meer! Auto is gewassen, sleutelhangers, mapjes voor kentekenbewijs en apk formulier en zelfs nog een doos Merci erbij! Hele vriendelijke vakkundige mensen! Hier kan een gemiddelde merk dealer echt nog wat van leren!

Goeie garage

Al jaren mijn goeie, eerljke en veilige garage!

Top bedrijf

Behulpzaam, denkt altijd mee. Vaak tussendoor geholpen, personeel top

Vriendelijk en een nette behandeling

Een rustige benadering en dat wekt vertrouwen. Ik krijg vragen op mijn antwoorden en de service is netjes.

Prima, klantvriendelijk

Ik ben weer uitstekend geholpen, heldere adviezen en afspraken worden nagekomen. Prima garage

Super service

Netjes geholpen, vriendelijke en eerlijke mensen.

Perfecte service

Je kunt er vrijwel direct terecht met de auto. Netjes geholpen en afspraak gepland, leenauto meegekregen en dezelfde dag was de auto alweer klaar.

Elke keer prima geholpen

Ik wordt altijd prima geholpen en waar ik heel blij mee ben is dat ze altijd een alerte, kritische opstelling naar de technische staat van de wagen hebben.

Abdijweg 62

7595XP Weerselo