gewoon goed

altijd goede service en gelijk geholpen

Correct

Altijd een vriendelijke en prettige omgang

Uitstekend geregeld

Alles uitgevoerd conform afspraak. Zelfs was de auto keurig gewassen !

Auto Reinders zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Service, klantvriendelijkheid en prijs kwaliteit verhouding helemaal top. Niets voor niets heeft ons gezin, buren en vrienden al hun voertuigen in onderhoud bij dit betrouwbaar garagebedrijf.

Klantvriendelijk en afspraak is afspraak.

Ik moest mijn Jaguar verslepen van mijn huis naar een stalling. Een telefoontje en e-mail en ze stonden op de afgesproken tijd voor de deur. Op mijn verzoek hebben ze netjes gebeld voordat ze vertrokken zodat ik klaar kon staan zodra ze arriveerden.

Geweldige service.

Vriendelijke directie en personeel. Zoals reeds boven genoemd de uitmuntende service. Top.

Snelle en correcte afhandeling

Maandag gebeld en woensdag klaar gemaakt.. alle remmerij na gekeken en indien nodig vervangen in goed overleg

Altijd vriendelijk en goed geholpen

Als je ze nodig hebt zijn ze er

Betrouwbare garage

Absoluut een aanrader. Ouderwetse vakkennis, goede communicatie en prettige sfeer. Twentse gastvrijheid.

Goede en snelle service

Motorstoring werd dezelfde dag nog opgelost, huurauto staat klaar!

Ik wordt altijd goed en professioneel geholpen!

Ik heb nog nooit een slechte ervaring hier gehad. Ze denken altijd mee wat t beste is. voorheen had ik een auto die op het eind van zijn Latijn was, dan keken ze mee naar 2e hands onderdelen, omdat nieuwe onderdelen zonde van het geld waren. En ook nu met mijn huidige auto kijken ze altijd nog naar de beste oplossing bij eventuele vervanging van onderdelen. Mocht er bij controle (APK of beurt) iets worden ontdekt wat niet was voorzien, dan wordt ik voor de tijd gebeld en wordt er in samenspraak overlegd.

Goed, betrouwbaar, overleg voor de reparatie, Auto ook nog gewassen, top

Gewoon goed.

Goed geregeld. Mijn Volkswagen T-Roc netjes afgeleverd met dank aan Charelle en Christian.

Heel goed!

Heel erg goed! Er werd alle tijd genomen om uitleg te geven over de mogelijkheden van de camper. Bedankt voor de goede afhandeling.

Het volledige proces duidelijk en ontzorgt

Communicatie was vanaf moment 1 helder. Gemaakte afspraken worden nagekomen en je weet continu wat te verwachten. Met veel plezier onze nieuwe auto, VW T-Roc, hier aangeschaft en de andere auto, Volvo V70, ingeruild.

Goede service voor een goede prijs.

Duidelijkheid over prijs en goed geholpen.

goed uitgevoerde service beurt

auto had beurt nodig en dat is naar tevredenheid uitgevoerd.

Vriendelijk betrouwbaar en snel in service

In één woord Reinders is voor mij een SUPER GARAGE

Vriendelijk en accuraat.

OKE

Komen afspraken na

Afspraak gemaakt en op korte termijn goed geholpen. Gedegen bedrijf.

Wij hadden een APK met kleine beurt gevraagd. Kleine beurt was echter nog niet nodig, dus ook niet gedaan. Goudeerlijk!

Altijd erg tevreden over dit bedrijf.

Uitstekende garage, goede service en vakmensen die je weer snel op weg helpen.

Tevreden

Betrouwbaar en ze nemen de tijd voor je

Camper gekocht, zeer tevreden. Goede voorlichting en uitleg.

Fijne samenwerking

Doen wat er gedaan moet worden. Bellen wanneer er onvoorziene kosten zijn en overleggen dit. Erg tevreden mee. Al jaren hoge standaard.

Abdijweg 62

7595XP Weerselo