Netjes geholpen

Ik word altijd netjes te woord gestaan en geholpen!

Fantastische service.

Altijd bereid om te helpen, zeer klantvriendelijk.

Was eerst terughoudend

Eerlijk is eerlijk Was eerst terug houdend, ik heb een hymer b 504 Gekocht. En had deze toch goed bekeken maar bij thuiskomst ga je toch nadenken. Je koopt immers geen pakje boter. Wou hem dus bij ophalen nog een keer beter bekijken, en kwam tot de conclusie dat de camper beter afgeleverd werd dan afgesproken. Ook de service na aankoop is zeer goed verlopen.

Super gedaan

Probleem opgelost

Goede service en zeer vriendelijk

Goede service en zeer vriendelijk.

Zoals altijd, prima in orde!

Weer erg tevreden over service en communicatie. Vooraf werd me duidelijk verteld wat de kosten voor de APK zouden zijn en waarom deze reparaties noodzakelijk waren. Afspraken rond auto wegbrengen/ophalen prima geregeld, Suzuki kan weer een jaartje mee.

Een autobedrijf waar Service en klantvriendelijkheid met hoofdletters geschreven wordt.

Vandaag onze camper opgehaald. Het hele traject vanaf het eerste contact tot en met de uitgebreide uitleg bij de aflevering was in een woord: "perfect." Christian nam voor alles de tijd en gaf ons echt het gevoel dat hij blij is met ons als klant. Ook de contacten met vader Reinders en de overige medewerkers verliepen zeer plezierig. Wij kunnen niet anders zeggen: wij zijn blij met deze echte Twentse garage en hebben veel vertrouwen in onze gezamenlijke doelstelling: "met onze nieuwe camper veel veilige en vertrouwde kilometers rijden."

Snelle service

Kwam voor n APK waarna bleek dat er toch e.e.a. aan mijn camper moest gebeuren. Hoefde geen afspraak te maken, maar kon de camper laten staan en enkele dagen later weer ophalen... TOP! Klein minpuntje.. bij het ophalen moest ik meteen het hele bedrag aftikken!

Zeer hulpvaardig, klant gericht, geen kletspraat. Gewoon streat to the point. Alles duidelijk uitgel

Autobedrijf Reinders, zou ik aanraden. Vanwege goede sfeer binnen het bedrijf. Klant gericht. Weten waar ze over praten. Iedere medewerker staat je te woord, in woord en in taal. Goede service. Reageren heel vlot. Nette afwikkeling. Gewoon een correct bedrijf. Als u weer een andere auto of camper zou willen kopen, raad ik Auto Reinders Weerselo aan Met vriendelijke groet Mike

Zeer vriendelijke en deskundige garage

Ik kom hier heel graag en raad deze garage aan iedereen aan. Ik rijd er speciaal 20 minuten extra voor om.

Betrouwbare eerlijke informatie

Vriendelijke rustige eigenaar, die objectieve info verschafte. Heel plezierig, geen gedoe met verschillende soorten afleverpakketten, waardoor te kopen auto toch weer duurder wordt. Prijs inclusief afleverbeurt en 1 jr. BOVAG garantie. Veel tijd gestoken in aflevering en uitleg van o.a. navigatiesysteem. Alle besproken kleine aanpassingen, keurig uitgevoerd. Vaste prijs met kleine marge in onderhandeling vond ik plezierig. Kortom: auto Reinders komt afspraken na ,een echte aanrader.

Goed meegedacht en eerlijk advies.

Fijne garage en deskundig personeel.

Klasse!

Mijn ervaring met Auto Reinders: Altijd vriendelijk en correct behandeld, stipt op tijd volgens afspraak en goed afgehandeld.

super goede service

goede service gebeld over de service die ze dachten dat moest gebeuren maar was al uitgevoerd heel erg bedankt voor de moeite die hiervoor gedaan is

Vlot en deskundig

Heb telefonisch contact gehad Gemeld wat er gedaan moest worden Netjes gebeld over de prijs of dit door moest gaan of niet Keurig

Altijd zeker van uitstekende service.

Zie boven.

Ondanks de drukte toch goed geholpen

Uitstekend.

Tot nu toe en dat is onderhand al negen jaar heb ik heel goede ervaringen met Auto Reinders en ben ik heel tevreden. Natuurlijk zou ik willen dat bv de laatste factuur wat lager was uit gevallen, maar ik begrijp het. Bij een auto van 22 jaar zijn de onderhoudskosten soms behoorlijk, omdat er onderdelen vervangen moeten worden. En aangezien ik het ermee eens ben dat de monteurs een redelijk salaris mogen hebben, wil ik over deze kosten echt niet mopperen. Daarnaast wordt mijn auto opgehaald, terug gebracht en ook nog gewassen en gestofzuigd. Dus vandaar een welverdiende 9.

Buitengewoon professioneel en klantgericht met fijne mensen.

Reinders maakt helmaal waar wat zij op hun website zeggen. Wij waren op zoek naar een camper en zij staken met kop en schouders uit boven onze ervaring met andere bedrijven. Goede voorlichting en na een zoekopdracht boden ze ons de juiste camper aan die perfect in orde werd gemaakt naar onze wensen. Vriendekijke gastvrije mensen. Een bedrijf waar je klant blijft en anderen aanraad.

Zoals het hoort

Niet op aan te merken. Denken altijd met je mee als er iets aan de hand is. Service zoals het hoort.

Een heel behulpzame, vakbekwame garage!

Onlangs een Toyota gekocht bij auto Reinders. Christian en zijn collega’s namen alle tijd om mij te informeren over de auto. De auto is keurig afgeleverd, met een set nieuwe banden erop. Het contact, klantvriendelijkheid en de kennis van dit bedrijf maakt dat ik de 2 uur rijden vanaf Amsterdam op de koop toe neem om de auto door Reinders te laten onderhouden.

Kan niet beter

Super kon niet beter

Vertrouwenwekkend zoals altijd.

Hoeft geen betoog. Ervaring was weer prima.

Werken perfect volgens afspraak

Gewoon goed geregeld